buda explotó por verguenza

Páginas: 3 (656 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2014
Sandra Sánchez Nicolas
1r Bat C
Buda va explotar per vergonya

Buda va explotar per vergonya és una pel·lícula dirigida per Hana Makhmalbaf l’any 2007. El títol original és Buda az sharm forurikht i la duració 81 minuts.

Tracta sobre una noia anomenada Baktay. Ella viu a l’Afganistan, té només 5 anys i s’encarrega de cuidar a la seva germana. Un dia, mentre està jugant amb el seu amicAbba, li explica una història que ha après a l’escola i ella decideix que també vol aprendre a llegir. Però no pot anar a l’escola perquè no té llibreta nillapis. Llavors la nena va a buscar a la sevamare perquè li doni diners però no la troba. Quan va a la botiga l’home li diu que ha de pagar o no li donarà res. Va corrent a buscar alguna cosa per vendre i agafa quatre ous. Només aconsegueix 10rupies perquè ningú li compra els ous i els canvia per un pa, ja que un home li diu que, si li porta un pa, li donarà diners. Ell li dóna deu rupies però amb això només pot comprar la llibreta i had’agafar un pintallavis per poder escriure.

Quan arriba a l’escola amb l’Abba, el professor li diu que ella no pot estar allà i ha d’anar a una de noies que està a l’altra banda del riu. Mentre esdirigeix cap allà es troba amb uns nens que fingeixen ser talibans i la segresten perquè diuen que les dones no poden anar a l’escola. La volen apedregar i, fins i tot, li caben una tomba i li posen unabossa al cap.

Llavors apareix l’Abba que està buscant a la seva amiga i els nens li tendeixen una trampa. El capturen però aconsegueix escapar. La Baktay segueix a una cova, amb altres noies,segrestada pels nens. Ella marxa i decideix anar a buscar a un policia de tràfic perquè salvi a la resta de nenes però li diu que té feina, encara que no hi ha ningú al carrer.

La nena segueix amb el seucamí cap a l’escola i li pregunta a un home com anar-hi, i ell li fa un vaixell de paper, el posa al riu i li diu que el segueixi. Finalment arriba al seu destí però quan entra a la classe veu que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • BUDA EXPLOTO DE VERGUENZA
  • BUDA EXPLOTO POR VERGUENZA
  • Buda explotó por verguenza
  • Buda Exploto De Verguenza
  • Buda exploto por verguenza
  • Buda exploto por verguenza
  • Buda Explotó Por Verguenza
  • analisis de la pelicula buda exploto por verguenza

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS