caca

Páginas: 4 (762 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2014

VIOLÈNCIA DOMÈSTICA
FAMILIAR I DE GÈNERE
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg-
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
dama comença a explicar a l’homeque les mans ja havien recobrat la facultat d’encomanar la mort i la bogeria i que quan algú veu moure’s les mans, això constitueix el missatge de la mort o de la follia. Però ell es nega a creure queles mans són capaces de determinar el seu destí, per aquest motiu decideix acabar amb les mans i, després de robar-les a la russa, va acabar amb elles amb una màquina per a escorxar carn, després seles oferí a un gos que se les empassà amb dues grans mossegades.
Temàtica
La imaginació, la fantasia i l’aparició d’un element grotesc s’enfronten a la realitat de cada dia, monòtona i buida que viuel protagonista. Això determinarà que l’home hagi d’escollir entre la realitat i la realitat màgica. Finalment, decideix eliminar l’element màgic.

dama comença a explicar a l’home que les mans jahavien recobrat la facultat d’encomanar la mort i la bogeria i que quan algú veu moure’s les mans, això constitueix el missatge de la mort o de la follia. Però ell es nega a creure que les mans sóncapaces de determinar el seu destí, per aquest motiu decideix acabar amb les mans i, després de robar-les a la russa, va acabar amb elles amb una màquina per a escorxar carn, després se les oferí a ungos que se les empassà amb dues grans mossegades.
Temàtica
La imaginació, la fantasia i l’aparició d’un element grotesc s’enfronten a la realitat de cada dia, monòtona i buida que viu elprotagonista. Això determinarà que l’home hagi d’escollir entre la realitat i la realitat màgica. Finalment, decideix eliminar l’element màgic.

dama comença a explicar a l’home que les mans ja havienrecobrat la facultat d’encomanar la mort i la bogeria i que quan algú veu moure’s les mans, això constitueix el missatge de la mort o de la follia. Però ell es nega a creure que les mans són capaces de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS