Cafe de la Marina

Páginas: 11 (2528 palabras) Publicado: 21 de enero de 2014
ACTE I

ESCENA I

Els pescadors estan en el cafè jugant a cartes i la Salvadora no s'ha donat conte i s'ha deixat els diners en un altre lloc ( bar ).
Lloc: Cafè.
Personatges: Baldiri, Moreno, Antonet, Salvadora, Libori i Rufí.

ESCENA II

Estan en el cafè mentre en Libori explica que la seva filla Caterina està trista perque el seu futur marit l'abandona perque està a França. Lasalvadora està en un altre lloc del café demanant un vermut explicant que el seu fill la vol abandonar.
Lloc: Cafè
Personatges: Els mateixos que en l'escena anterior excepte en Rafel.

ESCENA III

Els mateixos personatges menys la Salvadora i seguidament entren la Rosa, la Gracieta i la Maria. Comencen a parlar sobre el marit de la Rosa que s'acaba d'anar i s'ha gastat els diners dels nuvis.Lloc: Cafè
Personatges: Els mateixos que en l'escena anterior excepte la Salvadora. Entren la Maria, la Rosa i la Gracieta.

ESCENA IV

Mentres en Rufí esta dormint en Moreno fa veure que llegeix les cartes a la Rosa i li fa un comentari, exactament que tindrà un nen. La Rosa no esta del tot contenta amb la boda ja que es troba indecisa, encara que tothom diu que s'emporta al millor home delbarri.
Lloc: Cafè
Personatges: Rosa, Gracieta, Rufí i Antonet.

ESCENA V

La Rufina no sap on es el seu marit i va a buscar-lo al café. De sobte es troba al Rufí molt borratxo i fa un comentari despectiu en Libori i dona a entendre que son els culpables de que el seu marit es comporti d'aquesta manera, és a dir, begui tant.
Lloc: Cafè
Personatges: Els mateixos que en l'escena anteriormés la Rufina i en Rufí.

ESCENA VI

En Rufí i la Rufina estan discutint i apareix la Catarenia. De sobte hi ha una discussió entre la Caterina i la Rufina.
Lloc: Cafè
Personatges: Rosa, Caterina, Rufí, Rufina i Libori.





ESCENA VII

En Libori i la seva filla Caterina parlen sobre en Rufí i la Rufina ja que no els hi agraden gens mentres que la Caterina intenta relaxar al seu pare (Libori ), seguidament ell se'n va.
Lloc: Cafè
Personatges: Caterina i Libori.

ESCENA VIII

La Caterina vol que la boda sigui perfecte ja que la mare no pot organitzar la boda ella s'encarrega de fer-ho, per tant li prepara un jersei molt bonic a la Rosa. La rosa en veritat el que vol es el fill i no esta molt decidida per la boda, esta molt indecisa i no te les idees clares nomes sap quevol el fill.
Lloc: Cafè
Personatges: Caterina, Gracieta, Maria, Rosa.

ESCENA IX

En Rafel i la Caterina discuteixen, al cap de l'estona ella acaba plorant ja que es passa el dia parlant-li sobre l'home que l'abandona. Ells marxen enfadats mentres en Rafel li dona les coses a la Caterina.
Lloc: Cafè
Personatges: Gracieta, Rafel, Maria i Rosa.

ESCENA X

La Caterina no vol que la Rosamarxi ja que sino s'ha de quedar amb el seu pare i per tant ha de cuidar tambe el café. Dona a entendre que es sent sola perque ningu nomes el seu pare li fa companyia.
Lloc: Cafe
Personatges: Caterina, Maria i la Gracieta.

ESCENA XI

En Tià esta llegint el diari mentres en Luard fa un comentari sobre els llibres que te ell de novel.les romantiques perque li agraden i li fan companyia.
Lloc:cafè
Personatges: Rufí, Tià, Caterina i Luard. Al final entra en Claudi.

ESCENA XII

La Caterina es troba engoixada ja que en Claudi ha passat pel café i li ha reclamat sobre el vermut que li han portat encara que la Caterina li diu que no es pot queixar ja que se l'ha begut
Lloc: Cafè
Personatges: Els mateixos personatges i en Claudi.

ESCENA XIII

En Claudi explica que un home anavaa enterrar la seva tia i qui esta enterrat alla es el seu Angel. La Caterina es sent ofesa i fa fora del café en Claudi.
Lloc: Cafè
Personatges: Els mateixos personatges que en l'escena anterior i en Baldiri.
ESCENA XIV

La salvadora es troba en Claudi molt begut i li diu que se'n vagi cap a casa. Tot i aixo en Claudi es baralla amb la seva mare i li diu que marxara i es quedara sola a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cafe de la marina
  • cafe marina
  • Café de la Marina
  • El cafe de la marina
  • Cafe de la Marina
  • cafe de la marina
  • el cafè de la Marina
  • El Cafè de la Marina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS