campo

Páginas: 7 (1692 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2014
1. Localització del camp, parts i descripció.
Mauthausen és una ciutat d’Àustria, en la que nomes té 4.926 habitants. Durant la Segona Guerra mundial es va convertir en un camp de concentració i extermini. El camp va ser establert poc desprès de que Alemanya s’annexionés en març de 1938.
1 | 26 : El Portal d'entrada era l'únic accés al "Camp de detenció ", on eren allotjats els presos delcamp.

2: En el " Mur de les lamentacions " havien de mantenir-se en formació els presos nouvinguts al camp. Aquí rebien els primers maltractaments per part de la SS.

3: A la Plaça de les formacions havien de mantenir-se en formació els presos per a la seva recompte tres vegades al dia.

4 | 5 : La Barraca 1 va acollir el secretariat del camp i la Cantina , a la part esquerra de la barraca hihavia el bordell dels presos.

6 | 7 : Les Barraques 6 i 11 estaven destinades a allotjar 300 presos cadascuna, però podien haver-hi fins a 2.000 presos.

8: Camp I : La part més antiga del camp dels presos abastava les barraques 1 a 20 . Després de l'ampliació del camp se li va cridar Camp I.

9: A la Barraca 5 / " Bloc dels jueus " es va allotjar de 1941 a 1944 a presos jueus. La majoriaeren assassinats a breu termini.

10: El Camp de les botigues es va aixecar com a resultat d'haver-se superat la capacitat d'allotjament del camp en l'estiu de 1944.

11: El Recinte del filat estava electrificat. Alguns presos van morir d’aquesta manera, molts per suïcidi o per un intent de fuga.

12: El Dipòsit de cendres es va situar a l'exterior del recinte del camp . Durant anyss'abocaven aquí les cendres dels forns crematoris.

13 | 14 | 15 | 17 : Les Barraques 16 a 19 van servir per a l'aïllament de grups de presos , també com a camp de quarantena per a presos nouvinguts.

16 : En el lloc de les antigues Barraques 16 a 19 es va emplaçar a la postguerra el cementiri on es van enterrar els cadàvers exhumats en les fosses comunes.
18 : A la Barraca 20 va estar temporalment elCamp dels malalts Infermeria especial . Des de la primavera de 1944 es va allotjar aquí a oficials soviètics que eren deportats a Mauthausen per ser assassinats.

19 : A partir de 1944 el Camp II , amb les barraques 21 a 24 es va utilitzar com Camp de quarantena. Des de 1961 se situa aquí un cementiri que acull les restes mortals dels presos dels cementiris americans .

20 : Amb el Corró esva fer aplanar la Plaça de les formacions als presos . Únicament van ser empedrats camins davant les barraques . L'asfaltat de la Plaça de les formacions va ser fet en la postguerra .

21 : El Camp III es va aixecar el 1944 com a ampliació del camp de detenció . Es va fer servir per allotjar als nous transports de presos . A l'abril de 1945 es va allotjar aquí als presos i incapaços per treball.22 : A partir de 1944 estava situada la Infermeria dels presos.

23 : La Presó del camp / " Bunker " es va construir en 1941-1942 i va servir per a l'allotjament dels deportats per ser -hi executats , així com per l'interrogatori de presos polítics o per l'arrest amb caràcter oficial .

24 : La Barraca de les cuines preparava el menjar dels presos i en els seus soterranis s'emmagatzemavenles provisions .

25 : A la Barraca de la bugaderia es troben avui una capella habilitada en 1949 i un espai per a usos religiosos . En els seus soterranis es troben les dutxes , la sala de desinfecció i les calderes .

27 : En els Forns crematoris , situats al soterrani de la infermeria dels presos i de la presó del camp es incineraven els cadàvers dels presos. Es conserven avui dos dels tresforns que van existir .

28 : A la Cambra de gas al soterrani entre la infermeria i la presó es va assassinar per mitjà del gas letal Zyklon B a moltes persones.

29 : L'edifici de la Comandància SS va passar a 1942-1943 de ser una barraca de fusta a ser construït en pedra . Aquí es trobaven les habitacions dels Comandants SS , així com diferents dependències de la Comandància .

30 : Les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • campo
  • Campa
  • camper
  • Campos
  • campo
  • CAMP
  • CAmpa
  • Campa A

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS