Cap Tol 1 Pablo

Páginas: 2 (328 palabras) Publicado: 3 de mayo de 2015
Capítol 1. La noticia
La Júlia estaba a casa seva amb la seva mare i van veure per les notícies que el camió del pare havia tingut un accident i estava a l’hospital.Capítol 2. Drogues?
Quan van arribar a l’hospital, el metge li va dir si ell prenía algún tipus de substància, s’estava referint a si tomava drogues, ella es va com que nopodia ser que es drogués.
Capítol 3. L’espera
Estaven a la sala d’espera i van començar a venir familiars i amics. Hi havia una senyora que era molt mal educada, que liva fallar el respecte ala Júlia.
Capítol 4. L’ enfermetat
L’arribada de en Martí, és l’oncle li va entusiasmar, el doctor li va dir que tenía ‘’anòxia cerebral’’. I vatenir l’idea d’agafar-les càmeres que hi tenía al camió, que sempre grabava per ensenyar-li a la família.
Capítol 5. Les claus
L’arribada de el seu amic Blai li va fer donaruna idea, d’anar a casa seva a agafar les claus del camió, van anar-hi sense que en Blai sapigués que buscava.
Capítol 6. El camió
Va trobar les claus, i tots dos vanagafar el metro cap a casa d’en Blai, que hi tenia una moto per arribar al camió. Quan van arribar van passar per un camí ple d’animals, finalment van deixar la motoaparcada i la Juls va anar cap al camió,
Capítol 7. Les càmeres
Estava tot ple de de policies i van decidir esperar a que es fesi fosc. Quan es va fer fosc va agafar lescàmeres, casi els van enxampar. Van arribar a casa d’en Blai i la Júlia es va dutxar.
Capítol 8. Servei de neteja.
Just sortir de la dutxa un policía va trucar al seu móbil,li va fer unes preguntes i després va anar un policía a casa d’en Blai, abans d’arribar la Juls es va anarcap a casa seva. Allà va netejar les càmeres.
Capítol 9.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cap tol 1 _ 1_mic
  • Cap Tol 1 Q Estionari
  • CAP TOL 117 129
  • Sense T Tol 1
  • el capo pablo escobar
  • CAP 1
  • cap 1
  • cap 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS