Cas Erin Brockovich

Páginas: 4 (811 palabras) Publicado: 19 de abril de 2011
Feu una llista de possibles motius que van impulsar Nelson Pérez i Charles Embry a parlar amb Erin malgrat haver estat treballadors de la GEP i saber que la informació que proporcionaven podiaperjudicar l'organització.

Tots dos tenien suficients motius per parlar amb l’Erin sobre tot en Charles Embry que va viure la mort d’un familiar.
Charles Embry va treballar durant molt anys a la plantai estava al compressor de Hinkley i quant treballava allà li van cridar a la direcció per encarregar-li la destrucció de documentació amb una trituradora. Ell, per sort, es va guardar documentsperquè entre ells hi havia un dels documents més importants que associava a la GEP de San Francisco amb la GEB de Hinkley, en la qual es parlava de la contaminació de l’aigua i en no dir res als habitants.També entre la documentació havia des de lectures de l’aigua fins a informes i notes del contingut de les alberques.
Ell va decidir parlar amb l´Erin perquè el seu cosí va morir durant la recercade l’Erin per tumors renals i amb 49 anys. En Charles explica que el seu cosí treballava també a la planta netejant la planta de refrigeració i portava una mascareta, la qual sempre portava plena desang per les hemorràgies nasals.
Està clar que Charles Embry vol destapar tot el cas perquè ha viscut la mort d’un familiar pròxim, és del poble i vol que la GEP pagui les seves conseqüències.
A mésestem parlant de que ja no hi treballa allà i res li pot afectar. Doncs també en Charles es va quedar amb proves i si tenia la intenció de quedar-se les proves era perquè sabia que allò no estava bé itota aquella documentació li podria servir per demandar a la companyia en un futur si passava alguna cosa. Potser en aquell moment no va dir res perquè no es va sentir afectat de cap manera i voliaconservar la seva feina.
Pel que fa a Nelson Pérez que acudeix al despatx de l´Erin no està clarament els motius directes de perquè ajuda a l’Erin en el cas. Però si que l’interessa parlar amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso Hinkley. Erin Brockovich
  • Caso Film Erin Brockovich
  • Caso de erin brockovich (pg&e)
  • Erin brockovich
  • Erin brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin Brockovich

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS