Cas practic procediment administratiu

Páginas: 4 (892 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2015
Part 5 Exercici 3 - Cas pràctic

El 15 d’octubre de 2008 el Sr. AAA va presentar davant l’Ajuntament de Badalona una sol.licitud de llicència d’activitat per obrir una botiga. El 18 de desembre de2008 se li va notificar una resolució denegatòria de la sol·licitud, dictada per l’òrgan competent de l’Ajuntament, la Regidoria de Comerç, en la qual s’advertia que aquesta resolució no exhauria lavia administrativa. La desestimació es justificava en què en la ubicació concreta on es pretenia obrir la botiga estava prohibit l’atorgament de més llicències per a aquesta activitat, en base a unpla d’usos d’aquest territori en materia comercial.

El Sr. AAA va decidir impugnar la resolució desestimatòria, per mostrar la disconformitat contra dita denegació, i al.legava en l’escrit de recurspresentat el 16 de gener de 2009 que la resolució era invàlida en grau d’anul.labilitat per una sèrie de motius exposats en el seu escrit.

D’altra banda, la Sra. BBB, també el 15 d’octubre de2008 va sol•licitar davant el mateix Ajuntament una llicència d’activitat per obrir una botiga a una altra zona en principi no afectada per la limitació del pla d’usos abans esmentat. De la mateixamanera, es va resoldre aquesta sol·licitud també en sentit desestimatori, cosa que es va notificar a la Sra. BBB igualment el 18 de desembre de 2008, per la qual s’advertia també que no exhauria la viaadministrativa. Malgrat això, en aquest cas la Sra. BBB no va presentar cap recurs administratiu. Només passats uns mesos de rebre la notificació desestimatòria, concretament el 7 d’abril de 2009, vareaccionar acudint a l’Ajuntament, i al demanar tenir accés a l’expedient tramitat al seu dia, va descobrir en els documents que hi havia una errada de fet imputable al funcionari instructor delprocediment, motiu pel qual es planteja presentar algún tipus de recurs en via administrativa.

En tercer lloc, la societat mercantil CCC SA, que figurava com a interessada en un procediment tramitat per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Procediment Administratiu
  • Procediment Administratiu
  • Casos practicos
  • Caso practico
  • Caso Practico
  • caso practico
  • caso practico
  • Caso Practico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS