castella

Páginas: 4 (886 palabras) Publicado: 29 de septiembre de 2014
Que es un mite?

Els mites son narracions fantastiques compostes per faules o dalegories per explicar els nostres origens,costums ,creences.
Els mites son narracions fantastiques compostes perfaules o dalegories per explicar els nostres origens,costums o creences.
Com es relacionen l’admiracio , dubte ,saber i la filosófia?
L’admiracio que ens produeix en un univers enigmatic ens fadubtar del nostre propi coneixement. El reconeixement de la ignorancia ens empeny a buscar respostes que suposen l’inici del saber i la filosofía.
L’admiracio que ens produeix un univers enigmatic ens fadubtar del nostre coneixement, el reconeixement de la ignorancia ens empeny a buscar respostes que suposen l’inici del saber i de la filosofía.
Algú que utilitzi el metode empiric racional afirmaríaque no hi ha res en l’intelecte que abans no hagi estat en els sentits? Perque?
Si ,perque tot el coneixement es basa en les dades rebudes pels sentits, a partir dels quals, utilitzant l’enteniment,elaborem conceptes universals
Si, perque tot el coneixement es basa en les dades rebudes pels sentits, a partir dels quals utilitzant l’enteniment, elaborem conceptes universals.
22. Tant la ciènciacom la filosofia argumenten, en què es diferencien els arguments?

L’argument científic ofereix hipòtesis i experiments que són repetibles i contrastables mitjançant l’experiència. L’argumentaciófilosòfica ve determinada pel seu objecte, mètode i corrent filosòfic
L’argument cientific ofereix hipótesis i experiment que son repetibles i contrastables mitjançant l’experiencia. L’argumentaciofilosófica ve determinada pel seu objecte, metode i corrent filosofic
L’argument cientific ofereix hipótesis i experiment que son repetibles i contrastables mitjançant l’experiencia. L’argumentaciofilosófica ve determinada pel seu objecte, metode i corrent filosofic.
Escriu una definicio de saber
Consiteix en tindre una certesa sobre les coses, es a dir un coneixement.
Que significa que les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CASTELL
  • Castella
  • Castella
  • Castell
  • Castella
  • Castella
  • Castell
  • castella

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS