castellano

Páginas: 4 (771 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
LA CERCA DE L'AIGUA: SAURINS I POUS




DIAPO 1: MOTIU DEL TREBALL:

Vaig triar aquest tema per fer el meu treball de recerca per diferents motius:

Primerament, la curiositat que teniasobre el tema, conseqüència, segurament de la facultat que té el meu avi, Joan Saurí, per trobar aigua. Aquesta facultat la va transmetre a la meva mare, Anna Saurí, i a la meva germana Helena. Tot aixòva portar a que des de que era petit em parlessin de varetes, pèndols, corrents d'aigua... i sempre m'ha semblat un tema molt interessant.
A continuació, perquè penso que és un tema poc conegut a lapoblació, i que ha anat perdent importància al llarg dels anys. Hi ha gent molt escèptica amb aquest tema, i m'interessava també fer un estudi per avaluar quant en sap la gent sobre això.
També voliaestudiar tot el procès que va des de la troballa de l'aigua fins la construcció d'un pou, quines característiques té aquest procés, si hi ha diferents metodologies, i conèixer persones que haguessinpassat per aquest procés. D'aquí va sorgir la idea d'incloure la temàtica dels pous al meu treball ja que és, principalment, la conseqüència principal de la troballa d'aigua.
...


DIAPO 2:METODOLOGIA

En primer lloc he volgut trobar informació sobre què és un saurí. Ara i als seus inicis.
Després sobre els mètodes emprats per a la cerca d'aigua (els instruments: varetes, pèndols, commesuren la profunditat, el cabal de l'aigua, les predisposicions personals dels saurins,...).
També he volgut confrontar la ciència amb els saurins així per tal de confrontar el què és més “màgic” ambel que és més científic. Amb aquesta idea doncs, he entrevistat a un geòleg i he parlat amb hidrogeòlegs i experts en ones electromagnètiques.
Finalment m'han interessat, com a conseqüència deltreball dels saurins, els pous i la seva construcció. Per tant, he parlat amb propietaris de pous, sobretot de Tor, el poble dels avis i alguns de Torroella, que és on visc. I també he parlat amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS