Castellano

Páginas: 3 (532 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013
Observa atentament les dues imatges i contesta després:

1. Amb quin tipus de gràfics classificaries la primera imatge i què s'hi representa? (Pots ajudar-te d'aquest enllaç sobre procedimentsgeogràfics que s'inclou als materials d'estudi)

2. Segons el mateix gràfic, quines són les 3 principals destinacions turístiques de Catalunya triades pels estrangers? Quines creus que són lesprincipals raons?

3. Quin és l'indicador estadístic utilitzat a la imatge B i què ens vol destacar?

4. Quina relació guarden els dos gràfics i quines conclusions pots extreure de les informacions queens aporten?



SEGONA PART: (en aquest lliurament traslladarem l'estudi del turisme a la comarca on vius i no a les treballades fins ara, malgrat que pot ser que coincideixin)

Com ja haspogut estudiar, el turisme és una de les activitats més importants del nostre païs, que forma part del sector terciari. De la comarca on vius i utilitzant de nou com a font de documentació l'Idescat(web inclosa als materials d'estudi), localitza les següents dades: apartat econòmic: (1) el nombre total d'establimests i de places hoteleres i de l'apartat de població: (2) la població ocupada enhostaleria, segons els grans sectors d'ocupació, per branques d'activitat.
Finalment, analitza les dades anteriorment localitzades i fes un informe final, en forma de redactat argumentat, onexpliquis i donis resposta a les preguntes del requadre. Com a font d'informació pots fer servir la viquipèdia, la web del teu ajuntament..., però en qualsevol cas, evita sempre la copia literal de lamateixa.



Característiques del turisme en la comarca de residència


1. Es troba la comarca on vius entre les 3 principals destinacions turístiques de Catalunya? quins atractiusturístics ofereix?


2. Quina quantitat aproximada de població treballa en aquest sector, segons la imatge nºB?


3. Penses que s'ofereixen suficients allotjaments,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS