Castellano

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2012
BETLEM GEGANT

El Mercat Central de València acull des de hui un betlem monumental a la plaça central d'este edifici històric. Una representació a la qual no li faltadetall. Fins i tot, s'hi poden contemplar els comerciants de l'època i les paradetes amb fruites i verdures en miniatura. El símbol de les festes nadalenques per excel·lèncialluirà al mercat fins a la festivitat de Reis, com és tradicional. El va inaugurar la fallera major infantil, Carla González

CUPULA AL MERCAT

Cúpula amb finestrals devidre de l'interior del Mercat Central, amb taronges a la part de dalt i reflex daurat a la de baix.

OPERA EN EL MERCAT

Un dia qualsevol de mercat, la música comença asonar entre els llocs de fruites i verdures. Fragments de la Traviata de Verdi interpretats en ple Mercat Central de València, entre els llocs de fruites i verdures. Els rostresdels compradors, sorpresos davant de la màgia de l'art, fan que recuperem la confiança en el bon gust. El gust per la bona fruita, la verdura, el xampany, la música i lavida.

CURIOSITAT LORO VERD

Diversos apunts: el 'loro verd' està en la part alta de la cúpula central del Mercat des de 1928, de manera que el seu ús no és gens capritxós ino és únicament el 'símbolo' del comerç de la zona. És un element arquitectònic molt representatiu del Mercat, i fàcil d'identificar.

ESTREL·LA MICHELIN

La idea de queun chef con una estrella Michelín se encuentre cocinando en el Mercado Central de Valencia no acaba de parecer muy real. Quizá podría formar parte de un concurso, de unademostración, pero no, el valenciano Ricard Camarena llega a la joya modernista de la ciudad para quedarse y hacer llegar sus exitosas creaciones a todo tipo de clientes. 
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano
  • Castellano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS