CEOSA

Páginas: 4 (806 palabras) Publicado: 25 de abril de 2015
CEOSA: Un grup d’empreses socialment responsables


Amb aquest lema se’ns presenta la Corporació Empresarial ONCE, creada l’any 1993 per la Organització Nacional de Cecs Espanyols.
Aquestacorporació inclou vuit empreses compromeses amb la integració de les persones discapacitades a l’àmbit laboral en diversos sectors:

Alentis: dedicada als serveis de vigilància, sistemes de seguretat,neteja, medi ambient, paisatgisme, jardineria, manteniment d’edificis, serveis auxiliars, treball temporal, central receptora d’alarmes, enginyeria i formació contra incendis i conducció.
Oncisa: unaempresa immobiliària.
Confortel: una cadena d’hotels.
Viajes 2000: agència de viatges.
RC Alimentación: distribueix especialment productes derivats del porc ibèric. Encara que també té participacions enempreses dedicades a l’elaboració de pernil, formatges o productes cuits.
Primur: empresa líder al mercat industrial de mobiliari urbà.
Seguronce: ofereix diversos tipus de segurs i comercialitza crèditshipotecaris i personals.
Revitass: especialitzada en la prestació de serveis de fisioteràpia i en la investigació dels mètodes utilitzats en aquesta rama.

Si fem una ullada a les sevespresentacions i a la imatge que pretenen donar, totes elles presumeixen de la seva labor social i, de fet, són conegudes per això. Però, nosaltres ens preguntem: Realment és la realitat tal i com ens la volen ferveure? És la seva labor social tan prominent com sembla ser?

És el moment d’analitzar les dades tractades, per tal de donar resposta a aquestes preguntes.

Primer, anem a revisar les dadesd’aquestes empreses per separat. Per a poder comparar els percentatges de discapacitats respecte a la plantilla que hi ha a cada una, hem agafat totes els números del 2008. També cal mencionar que, donat lafalta de dades de Revitass i de RC Alimentación, hem hagut de sumar el nombre de discapacitats de totes dues i tractar només el percentatge de RC Alimentación, per a fer-nos una idea.

Com podem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ceos
  • Ceos
  • ¿Por Que Los Ceos Fallan?
  • Pródico De Ceos
  • CEOS Jose Maria Hdz
  • Lo Que Saben Los Mejores Ceos
  • “Seven surprises for new ceos”
  • Los Crust Ceos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS