ciencia

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2014
EL CAFÈ DE LA MARINA
En aquests cinc escenes se’ns presenta per primera vegada al Cafè de la Marina les figures de l’Artista, una dona d’uns 30 anys que va cap a Portbou i el Valent, el seuacompanyant.
Per una banda durant les diverses escenes en que apareixen aquests personatges, deixen entreveure la opinió que tenen sobre el poble que molesta profundament a en Claudi. Ràpidament comença aser bastant desagradable amb els dos personatges, encara que a l’Artista li fa molta gràcia la manera en que es comporta. Claudi pensa bàsicament que la gent del poble es creu que perquè vagin cap aPortbou ja són artistes d’èxit. Encara això, hem de destacar que l’Artista és molt amable amb ell i que li proposa un ball.
Per un altre banda, destaco també l’escena en que Libori li explica a la sevafilla les intencions que té el senyor Bernat, el qual vol casar-se amb la seva filla. Durant la nit, es quan succeeix aquesta escena i és també quan el pare convenç forçosament a la fillaexplicant-li totes les meravelles que podrà tenir amb el francès. Encara que no lo agradi li convé pels diners. També ressalto que el pare dissimuladament li diu que és la seva única sortida ja que ningú no esvoldrà casar amb ella després del que ha passat.
Aquesta proposició que en teoria no la sabia ningú, a la següent escena ja la sap tothom. En Rufí li ha explicat a la Rufina i aquesta s’ha encarregatde explicar-li a tothom.
Aleshores quan Catarina es disposa a tancar la taverna es topa amb Claudi que es pren unes anxoves mentre parla amb ella.
La seva conversa tracta sobre la notícia que jacorre per tot el poble. Claudi li pregunta si és cert que es casarài ella respon que sí. Ho fa pel seu pare i perquè ha de fer el que li manin. Després de tenir una petita conversa, podem veure fraseson es deixa entre veure el futur interès de Claudi per Caterina (exemple, pàgina 201).Ella farà broma d’allò que ha passat abans amb l’Artista, s’acomiadaran iCaterina en tancar la porta trencarà a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencia ciencia
  • Ciencia ciencia
  • Ciencia O Ciencias
  • Ciencias Ciencias
  • Ciencia o No Ciencia
  • la ciencia y las ciencias
  • Ciencias
  • Ciencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS