CIGALA

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
Retorn al Paradís

Personatges:
John Sheriff (Vince Vaughn): Un conductor de limusines de Brooklyn. El mes cínic dels tres protagonistes. És el causant de que la policia de Malàisia acusi al seucompany Lewis de tràfic de hachís al deixar-li tot a ell abans de que ell i en Tony abandonessin el país.
El més curiós es que la policia va anar a buscar una bicicleta alquilada que en John vatirar, i llavors van trobar la droga.
Ell decideix tornar a Malàisia perquè no matin al seu amic, convençut per la Beth,la germana d'en Lewis.
El seu amic Tony li proposa tornar a New York i deixar aen Lewis i la Beth tirats,al principi accepta,però quan són a l'aeroport finalment torna per intentar salvar la vida del seu amic.

Tony Croft(David Conrad): És un arquitecte amb èxit en la sevavida professional i personal,pensa casar-se amb la seva novia en breus. Al principi accepta anar a Malàisia amb en John però finalment es torna enrere i se'n va sol a New York

Lewis McBride (JoaquinPhoenix):És un activista de Green Peace que es queda a Malàisia per ajudar a la supervivència dels orangutans. Al ser l'únic que està a casa quan troben la droga és acusat de tràfic, condemnat a presói a la pena capital per la llei malaia.
En un moment de reflexió li diu al seu amic John que ell no hagués tornat per anar a presó si fos ell el condemnat, però que estava convençut de que tornaria.Finalment mor, quan estava a punt de morir en John li deia que ell estava al seu costat,ja que estava molt espantat abans de morir.

Beth Eastern: L'advocada i alhora germana de Lewis. Mantindràuna frenètica lluita a contrarrellotge per alliberar-lo de la pena de mort. El seu paper resultarà decisiu en el desenllaç de la pel·lícula totalment impredictible.
Ella recorre a Tony i a en John perque, al compartir la responsabilitat del delicte, no enviïn a la forca a en Lewis i ells compleixin de 3 a 6 anys de presó si decideixen assumir-la els dos o un d'ells, amb els riscos que comporta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cuestionario SANTIAGO CIGALA JOHNATAN RAFAEL
  • Raviolis rellenos de cigalas
  • Denominaciones de origen:Ribera del Guadiana y Cigales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS