Ciutadania

Páginas: 2 (288 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
La solidaritat com a dret i com a deure.

Sense solidaritat no pot haver-hi justícia.

Hi ha desigualtat social i per neutralitzar-la ens cal expressar lanostra solidaritat. Si no ens solidaritzem poques coses podrem tenir, ja que els nostres drets seran inexistents també hem de tenir en compte que sense ella no podrem estar totscòmodes en la nostra societat, per això hem de lluitar per una justícia i per ser ciutadans estem "obligats" a ajudar ja que nosaltres estem inclosos en aquesta.



Societat modernai desenvolupament econòmic (1)

En les societats modernes, al contrari que en les societats anteriors, la tendència predominant ha estat un fort desenvolupamnent econòmic en unnombre creixent de països.
El desenvolupament econòmic ha permès a moltes persones deixar enrere unes condicions de vida molt difícils; les ha fetes mes lliures.

Desenvolupamenteconòmic i igualtat social(2)

El desenvolupament econòmic també ha tingut efectes negatius.L'aparició de fortes diferències de riquesa i de renda entre els grups socials, és unade les conseqüències menys desitjables d'aquest desenvolupament.


La integració social com a objectiu (4)

L'objectiu de la solidaritat ha de ser l'integració de tots elsindividus i grups en una convivència justa, a fi d'evitar que les persones més vulnerables quedin excloses de les oportunitats bàsiques que ofereix la vida social.

Justicía social ijustícia distributiva(7)

·La justícia social és una situació ideal en què tots els membres d'una societat se sentirien compromesos amb un pacte comú d'equitat.

·La justíciadistributiva és la branca de la justícia que estableix com s'han de repartir tant els béns produïts per una societat com les càrregues necessàries per protegir l'interès general.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciutadania
  • Ciutadania
  • Ciutadania
  • Ciutadania Filo
  • Ciutadania Dimarts
  • ciutadania
  • Ciutadania
  • ciutadania

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS