cole

Páginas: 4 (903 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2013
1r paràgraf:
Durant la història ha existit un vincle entre religió i ciència, amb el temps s’han format dos bàndols: un és el dels creients i l’altre els que pensen que la ciència no és compatibleamb Déu. Els religiosos expliquen les seves teories basant-se en Déu, i els científics és basen en els fets que estan demostrats. Aquest era un tema del qual es respectaven els dos bàndols, fins queel físic Stephen W. Hawking va dir una hipòtesis que deia que no fa falta Déu per explicar l’univers, i això va tornar a obrir una polèmica entre Déu i la ciència.
Aquest paràgraf hi ha persones quedefensen la postura del Ateisme perquè creuen que Déu no existeix perquè no hi ha fets que ho demostrin, aquets són els científics, i també hi ha persones que defensen la postura del Teisme perquècreuen en un esser sobrenatural que va fer el món i que s’ocupa d’ell, aquests són els religiosos.
2n paràgraf:
La ciència no pot excluir la religió ja que segons les enquestes que es van realitzar en1997 el resultat obtingut va ser de 40% dels científics creuen en un Déu al qui preguem esperant obtindre una resposta, aquest resultat de la enquesta es va compara amb una enquesta feta al 1914 i esva veure que els resultats eran molt similars.
Aquest paràgraf és Teista, perquè en els resultats de la enquesta es veu com hi ha molts científics que creuen en un Déu que ho va crear tot.
3rparàgraf:
Hi ha científics que creuen en Déu però pensen que ser creient és un acte que contradiu a la ciència, ja que per ser científic has de ser Ateu. D’altres científics, pensen que per ser un boncientífic no hi ha que ser creient. Els científics es fan preguntes de si fa falta Déu per explicar el món o si el subconscient religiós de la societat afecta a les conclusions dels científics.
En aquestparàgraf parla de que per ser un magnífic científic hi ha que ser Ateu, és a dir, no creure en Déu.
4t paràgraf:
Hawking va fer una hipòtesi de creació: ‘‘ La creació espontània és la raó de que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • colo colo
  • Colo-Colo
  • colo colo
  • Colo colo
  • Colo-Colo
  • Colas
  • Cola
  • Colas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS