Comentari ''Wall Street''

Páginas: 2 (304 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013
TREBALL PROVISIONAL ''WALL STREET''

Relacio amb la Etica i els personatjes:

En aquesta historia, distingim dos personatges principals completament diferents: En Gekko ien Buddy.

En Gordon Gekko es un multimilionari que ha fet la seva fortuna sobre la base de l'especulacio i l'us de xarxes d'informacio privilegiada. Es una persona egoistai ambiciosa, que nomes mira per ell mateix. Careix d'autodomini i se'n aprofita dels altres sense mostrar remordiments, es a dir no te empatia. Aquest personatje no canviadurant la pelicula.

En Buddy, en canvi, es un personatge que canvia la seva forma de ser durant la pelicula. Es una persona capaç d'aprofitarse d'altres pero te remordiments, esa dir te empatia. En un principi, vol enriquirse, i es enduit per la seva ambicio. Pero durant la pelicula surt la seva empatia i generositat.

En Buddy tambe mante unarelacio amb el seu pare, una relacio que es veu afectada per l'engany i un traicionament.

Durant la pelicula en Buddy mostra certs simbols de arrepentiment i de empatia, peroes deixa endur per la ambicio transmitida per en Gekko.

Un moment de la pelicula que magradaria mencionar es la escena del ascensor. Aquesta escena es per a mi una de les mesimportants, ja que es quan el Pare den Buddy fa obrir els ulls a aquest, i es quan aquest personatje canvia la seva forma de mirar la situacio i per tant la seva forma de ser.Aquest es un moment de reflexio que deixa en evidencia en el que s'havia convertit en Buddy i a qui es en Buddy en realitat.

El fet de que en Gekko finalment aconseguesquiposar en Buddy a la preso, demostra que aquest personatje no ha cambiat durant la pelicula i que no cambiara mai la seva forma de pensar i de ser.



Marina Romero.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Wall street
  • Wall street
  • Wall Street
  • Wall Street
  • Wall street
  • Wall street
  • Wall Street
  • WALL STREET

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS