comentari de llibre

Páginas: 2 (374 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2013
ABANS DE LA LECTURA:
Aquest llibre no té introducció, prefaci, presentació ni conclusió. L'índex està compost per 15 capítols.
En un primer moment, en fullejar el títol i la fotografia de la seuaportada, vaig pensar que l'argument tractaria sobre l'amistat de dos homes que són tan grans que decideixen fins i tot morir el mateix dia.
Emili Teixidor i Viladecàs va nàixer en Barcelona en 1932va ser un escritor catalán en llengua catalana. Va ser mestre i llicenciat en dret, lletres i periodisme. Va conrear la literatura infantil i juvenil i també per a adults. Va obtenir una varietat depremis per obres com: "Els rates malaltes", "L'amiga més amiga de la formiga Piga" i "L'ocell de foc".
De la seua narrativa per a adults destaquen "El llibre dels mosques", "Pa negre" i "Elsconvidats". També va escriure dos guions de còmic.
Diu l’argument que és la historia de dos amics que comparteixen un secret que pot ser perillós. El segrest d’un d’ells farà que l’altre intente averiguar lacausa i el rescat.

DURANT DE LA LECTURA:
Aquest llibre m'ha agradat a mesura que avançava la meua lectura. Ja que el segrest d'un dels protagonistes succeeix immediatament en les primeres pàgines,així es que la resta del llibre serà el desenvolupament del rescat. Aquesta història pareix bastant real perquè hi ha xicotets detalls com els sentiments íntims de Max, Dani i les famíliesd’aquestos.

DESPRÉS DE LA LECTURA:
a)
Títol: Amics de mort
Autor: Emili Teixidor
Editorial: Cruïlla
Edició: 2ª, octubre de 2002
Nombre de pàgines: 205
Ciutat: Barcelona
B)
L'escriptor Emili Teixidorha mort aquest dimarts 19 de juny en el seu domicili als 78 anys, víctima d'un càncer contra el qual portava lluitant els últims anys. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, per a qui l'escriptorva realitzar un treball extraordinari va dir d'ell "Ho trobarem a faltar tant en termes literaris com en termes humans".
c) Dos amigos se ven involucrados en una pelea que tendrá un herido como...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • COMENTARI LLIBRE PALEOGRAFIA
  • Comentario De Texto; Llibre De Les Bèsties
  • Comentari de Júlia (llibre)
  • Llibre d'atena comentari de text descartes
  • Comentari de plató del llibre la república (un fragment)
  • Guia per a fer un comentari de llibre
  • Comentari de text de el llibre "ciencia para nicolás"
  • Comentario Texto Llibre De L Ordre De Cavalleria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS