COMENTARI DE TEXT

Páginas: 3 (630 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2014
LLEI O HERBA
Aquest article del 12 de setembre de 2014, obra d'en Daniel Gamper al diari Ara, tracta el tema sobre la legalització o acceptació dels clubs cannàbics, afers on les persones quedesitgin consumir la droga de la marihuana puguin fer-ho sense cap tipus de conseqüència.

L'autor comença l'article informant sobre que aquest estius s'ha sabut que a la ciutat de Barcelona hi ha mésd'un centenar de clubs cannàbics. Seguidament fa referència al turisme de la ciutat, exposa que sembla que és la indústria política la que tria quins indrets cal explotar i de quina manera per atraureun nombre més gran de turistes.
A continuació, torna al tema dels clubs esmentats anteriorment, que es el principal motiu del article: ens planteja el fet de la legislació d'aquests clubs.Informa sobre les sancions que han rebut aquests locals, i el més curiós és que aquestes sancions no han sigut imposades per la substància que permeten consumir, sinó que s'han centrat en l'existència o node sortides de fum del espai o en delictes fiscals relacionats amb els administradors locals, i remarca la tolerància de les institucions locals, afirmant que a un país com Itàlia sancionen ambduresa aquests fets.
Tot seguit, compara aquesta tolerància amb la ja existent sobre el tema de la prostitució, però hi afegeix una diferència entre ambdós casos: les persones que fumen marihuana, ho fanper voluntat pròpia; en canvi, moltes de les noies que exerceixen com a prostitutes són coaccionades a prostituir-se en contra de la seva voluntat.
Finalment, l’autor ens dóna la seva opinió sobreel tema que ha tractat en l’article: creu que és una bona notícia que les institucions s’abstinguin d’actuar en contra del que fan les persones que acudeixin a aquests locals: diu que aquestes no hande fer res de com decidir fer passar el nostre temps o quines substàncies introduïm en el nostre organisme.

Personalment, he de dir que en per una part estic d’acord amb el autor: crec que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentarios de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • Comentario De Texto
  • comentario de texto
  • COMENTARI DE TEXT
  • Comentario De Texto
  • el comentario de texto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS