Comentari El cas torreforta

Páginas: 13 (3225 palabras) Publicado: 28 de abril de 2015
1) TEMA
Aquesta història tracta sobre la sinistra desaparició de tres joves que se n’havien anat de festa, les quals apareixen posteriorment assassinades.

2) ESTRUCTURA
Introducció: Roger, un periodista de TV7, escolta a la televisió que han trobat els cossos de dues joves desaparegudes tres anys enrere (una de les quals era la seua xicota) i li manen a ell fer el reportatge d’aquest casanomenat “El cas Torreforta” en el que l’inculpat és Hèctor Moreno.
Nus: Roger i Montse (la seua companya de treball) contacten amb totes les persones relacionades amb el cas i obrin una investigació patrocinada per Antoni Castro, el pare d’una de les tres joves víctimes d’aquell crim, ja que no estan segurs de que Hèctor Moreno siga el vertader executor d’aquell assassinat.
Desenllaç: Roger i Montsedescobreixen que els assassins són els integrants d’una xarxa de pederastes entre els quals es troba el mateix Antoni Castro, principal culpable del crim.

3) ESTUDI INTERN
Un dissabte de gener, tres joves de Torreforta anomenades Sandra, Lorena i Eva decidiren anar a una discoteca anomenada Discomaníac amb uns companys. Però aquella nit va tindre lloc la tràgica desaparició de les tres xiques.Allí, Hèctor Moreno, el guaperes de la discoteca, coneixé a Salva i Ramon, dos xicots que li oferiren droga si aquest es lligava a Sandra. Quan aquest va aconseguir el seu objectiu, simulà un encontre casual amb els dos camells, els quals volien conèixer a les tres joves. Aleshores, Salva i Ramon proposaren a Hèctor, Sandra, Eva i Lorena anar a una altra discoteca. Com que aquestes s’estavendivertint acceptaren l’oferta. No obstant, els dos xicots, en lloc de dur-les al lloc on havien promès, les portaren a un xalet als afores de Tarragona.
Al matí següent, Salva i Ramon traslladaren Hèctor i Sandra fins una nau al polígon industrial de l’Arrabassada. Hèctor estava quasi inconscient a causa de la gran quantitat de droga que li havien subministrat i Sandra estava prop de la mort degut ales constants violacions i tortures que havia patit aquella nit. Aleshores els dos xicots obligaren a Hèctor a violar Sandra mentre ells gravaven un “vídeo stuff” i l’amenaçaren de que si no feia el que ells li ordenaven, ho pagaran amb les seues germanes. Després assassinaren a la xicona. Al dilluns següent, uns okupes punkis trobaren el cadàver de Sandra a la nau.
Un forense anomenat JaumeCalvet va començar l’autòpsia de Sandra, no obstant, prompte va ser substituït per Joaquim Colomer, un altre forense que de seguida va manar que rentaren el cos de la víctima. Van declarar culpable del cas a Hèctor, el advocat del qual no va lluitar per defensar-lo. Aleshores Hèctor va ingressar a la presó.
Tres anys després, Roger, periodista de TV7 i nuvi de Eva, va escoltar una noticia a latelevisió que narrava la troballa dels cossos de la seua xicota i la seua amiga Lorena (desaparegudes la mateixa nit que Sandra) a l’antiga cartoixa d’Scala Dei. Roger va decaure en un estat de desconsol i desesperació. Així i tot, li demanaren a ell que s’ocupara d’elaborar el reportatge sobre el cas Torreforta en companyia de Montse, la seua nova companya de treball. A més, Vicenç Vila, un periodistajubilat també va col·laborar amb ells ajudant-los amb tot el que podia.
Roger i Montse van començar una investigació en la qual van haver de contactar amb totes aquelles persones relacionades amb el cas: policies, forenses, testimonis, amics, familiars... Van interrogar a Jordi Solé (l’okupa punki) i visitaren la presó de Tarragona on estava tancat Hèctor per poder fer-li una entrevista. Allí vanconèixer Núria, la quan estava enamorada de l’inculpat i defensava que aquest no havia sigut l’executor del crim. També es van comunicar amb Anna Recasens, la mossa d’esquadra assignada al crim, la qual li demanà a Roger que descobrirà la roba interior que portava Eva aquella nit, ja que pot ser la seua desaparició estava relacionada amb una xarxa de pederastes que col·leccionaven la roba...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Un comentario al caso de los exploradores de cavernas
  • comentari Casa milà
  • La Casa De Bernarda Alba Comentario
  • Comentario Casa Barragan
  • Comentarios al caso de los exploradores de cavernas
  • Comentario de la casa de bernarda alba
  • Comentario de "la casa de los espíritus"
  • Comentario Literario La Casa del Pasado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS