comentari pelicula

Páginas: 3 (643 palabras) Publicado: 29 de enero de 2014
 ‘’Pasaje a la Índia’’

Presentació prèvia de la pel·lícula.
1- David Lean va ser el director d’aquesta pel·lícula , va néixer a Croydon el 25 de març del 1908 i va morir el 16d’abril de 1991 a Limehouse. Es va iniciar en la industria com ajudant de càmera en la companyia de ‘’Gaumont Pictures’’ , i poc a poc va anar ascendint a millors posicions. Al llarg de la seva vidava ser un gran director de cine britànic recordat per pelicules com ‘’Lawrence de Aràbia ‘’pel·lícula amb que va rebre un oscar i ‘’Doctor Zhivago’’

2- La nacionalitat de la productora és EIMIfilms és britànica .La majoria de les produccions que va realitzar són dramàtiques o de misteri.

3- Quan es va gravar la pel·lícula a Anglaterra durant el 1984 es trobava en un període de democràciaamb un sistema de capitalisme.Estaven en plena guerra freda contra el regim comunista rus.

Anàlisi de la pel·lícula.

4- Adela, una jove anglesa, viatja a l'Índia, en companyia de la seva futurasogra la senyora Moore, per contreure matrimoni amb un magistrat de Chandrapore.Quan arriben a l’índia les dos estan interessades en conèixer a fons la realitat del país i troben l'oportunitat desatisfer el seu desig gràcies al doctor Aziv, un metge hindú.
Un dia les dos senyores estan avorrides i el doctor s’ofereix a ser guia de una excursió a les cavernes de Marabar. A la poca estona lasenyora Moore sofreix de claustrofòbia s’obliga a tornar al exterior i insisteix en que els altres continuïn sense ella. Adela i el doctor continuen l’exploració però el doctor perd un moment de vistaAdela i quan la trobe està ensangrentada i desgranyada. El doctor es acusat de intent de violació, i es castigat. Aziz presencia de la imparcialitat del sistema britànic. Ell és culpable fins que no esdemostra la seva innocència .



5- Aquesta pel·lícula s’anomena així perquè l’acció transcorre a l’Índia i la està protagonitzen personatges estrangers.


6- La primera etapa seria la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentario Pelicula
  • comentarios de películas
  • Comentario película
  • comentario pelicula
  • comentario pelicula
  • Resumen y Comentario Película Matrix
  • Comentario pelicula "tiempos modernos"
  • Comentario Pelicula Super Size Me

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS