Comercio

Páginas: 40 (9846 palabras) Publicado: 30 de junio de 2013



Índex

Resum executiu..........................................................................................................2

































Bibliografia...........................................................................................................44Annexos.................................................................................................................48

Resum executiu

El mercat de l’aigua és un mercat on portar a terme qualsevol estratègia de màrqueting per diferenciar-te pot portar-te pèrdues immediates, ja que els consumidors tenen molt establertes les seves preferències, tot i així, s’ha de tenir en compte que l’aigua és una necessitat vital, per això, encaraque el consum d’aigua embotellada hagi disminuït en aquests últims anys degut a la crisi financera, segueix essent un mercat molt ampli.

És habitual l’impuls que senten molts empresaris i directors de màrqueting per voler fer arribar el seu producte a tothom i de la mateixa manera. Vichy Catalan, en canvi, ha sabut segmentar la seva inversió, expandint-se, i sense perdre la sevacaracterística diferenciació. S’ha tingut en compte que el producte és l’últim escaló cap al client, per això sempre s’ha mantingut bona presentació d’aquests, i encara que no s’hagi fet ús de descomptes i ràpels, s’han dut a terme promocions per millorar la imatge cap a l’empresa.

El passat 2012 el Grupo Vichy Catalan van ser els primers a Espanya en comercialitzar l’aigua envasada en llauna, i aquestmateix 2013 l’han posat a la venda de diferents sabors, tot i així, l’empresa té més visió de futur i ja s’ha començat a pensar en la pròxima innovació, i és que ja es té previst el projecte de col·locar màquines expenedores de Vichy per augmentar la seva quota de clients.


 Vichy Catalan
“Ser el punt d'unió entre la naturalesa i les persones”

Vichy Catalan és una empresa catalana dedicada ala venta d’aigua que neix al 1881, tot i que fins al 1890 no es va constituir com a marca registrada. Aquesta marca va dirigida als consumidors que saben que plaer i salut són termes que van de la mà, essent tots principis bàsics dels benestar. Per això els productes del Grupo Vichy Catalan responen a aquest desig, per les seves grates sensacions organolèptiques i per les seves indiscutibles icontrastades propietats saludables. Avalats pel reconeixement dels professionals de la gastronomia i de la salut.

Mantenir aquests principis és el compromís que l’empresa assumeix, i que l’ha portat a ser el primer grup nacional i independent en el mercat de l’aigua mineral natural.
Per aquesta i altres raons, Vichy Catalan destina gran part dels seus recursos a programes d’innovació idesenvolupament, per fer que la seva activitat sigui millor i més eficient.





Ubicació 
Una de les raons per les quals Vichy Catalan té èxit aquí a Catalunya, és la proximitat. Les oficines centrals es troben a Barcelona, i la gran majoria de la seva activitat embotelladora es troba repartida per tot l’estat, tot i que en els últims anys s’ha expandit a tot Espanya.
Amés tenim a uns 15 km deGirona un balneari típic de Vichy Catalan, que es troba a Caldes de Malavella, que sempre ha estat una icona de la qual l’empresa s’ha sentit orgullosa.









Imatge de l’exterior del balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella

Mercat i macro-entorn
La producció d'aigües envasades a Espanya a l’any 2011 arriba fins els 5.027 milions de litres, el que suposa una reduccióinteranual del 2.7% respecte el 2010. L’any 2006 s’aconsegueix la producció més important amb un total de 5.765 milions de litres. Respecte aquest any la producció s’ha reduït un 12.8% en el 2011.
Tot i aquesta baixada, cal recordar que a principis de la dècada la producció de aigua envasada estava al voltant de 3860 milions de litres, el que indica un ràpid i important creixement del mercat....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comercio Y Comerciante
  • El Comercio y El Comerciante
  • Comercio
  • Comercio
  • Comercio
  • Comercia
  • Comercio
  • Comercio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS