Comunicació Cultural

Páginas: 3 (704 palabras) Publicado: 24 de mayo de 2012
LA COMTESSA DESCALÇA

La Història de La Comtessa descalça, d’en Joseph L. Mankiewicz., es basa en el conte infantil La ventafocs però amb un toc de dramatisme i tragèdia. La narració comença apartir de l’enterrament de Maria Vargas, la protagonista, la qual se’ns permet descobrir el seu assassinat mitjançant flashbacks, records de diferents personatges que han estat presents durant la sevavida. Per tant, dins de la història es presenten diferents narradors dels quals cadascú té un punt de vista diferent.

El primer narrador que apareix és Harry Dawes, un director de cinema y amic deMaria Vargas. Dins del conte de la Ventafocs representa ser la fada padrina ja que ell ens explica com va projectar a Maria Vargas a la fama i de com la rescata d’un món humil del qual era maltractadaper la seva madrastra, presentada també com la madrastra de la Ventafocs. En Harry Dawes ens narra la història fins el moment en que Maria decideix marxar amb l’ Alberto Bravano.

El segon narradorés l’Òscar Muldoon, que comença la pel·lícula sent el secretari particular d’en Krik Edwards però al llarg de la història veurem que dimiteix i passa a ser el secretari de l’Alberto Bravano. OscarMuldoon ens explica tot el temps que la Maria Vargas passa amb l’Alberto Bravano.

El tercer narrador és el comte italià Vicenzo Torlato-Favrini el qual s’enamorarà de Maria Vargas i que finalments’acaben cassant. Per Maria ell tenia que ser el seu príncep blau, però aquest príncep no resulta ser com ella esperava ja que té un problema, està castrat degut a una ferida de guerra.

Però dins de lapel·lícula no només trobem aquests tres narradors, sinó que també hi podem trobar a la Maria Vargas com a narradora. Maria passa a ser la narradora en el moment en que va veure el seu amic íntim, HarryDawes, i li explica el succés de la nit de noses, el moment que descobreix que el seu marit no pot tenir descendència.

Cada canvi dels tres narrador importants durant la història es produeix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teor As De La Comunicaci N Los Estudios Culturales
  • Difusi n cultural y comunicaci n audiovisual interactiva
  • LA COMUNICACIÓ N SOCIAL COMO VÍ A PARA EL CAMBIO CULTURAL
  • Comunicacio
  • COMUNICACIÓ
  • comunicacio
  • comunicació
  • La comunicació

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS