conèixer gent per internet

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2014


“Conéixer gent per Internet”

Vivim en una època on les noves tecnologies estan en un continu bombardeig d'informació, però pareix que encara tenint més informació que en altresgeneracions anteriors, som els més desinformats. Internet és una bona ferramenta per cercar informació, però pot ser també que es puga envair el nostre espai personal mitjançant les xarxes socials.

Enprimer lloc cada vegada vivim en una societat més globalitzada i encuriosida per voler saber que fan les persones del nostre entorn i per tant cada vegada s'utilitzen més les xarxes socials comara: Messenger, Facebook o Twitter, entre d'altres. A la xarxa conviuen usuaris de tota mena, adults i menors (cada vegada a una edat més prematura). Els menors corren un gran risc a les xarxesperquè són els més vulnerables i el fet que siga un mitjà anònim pot donar poder a una certa tipologia d'individus.

En segon lloc, com ja sabem, Internet té una enorme capacitat d'expansió, jaque és un canal obert a tota la xarxa, i per tant tothom ho pot veure i utilitzar afectant així a les relacions entre les persones i inclús si li dediquem molt de temps, podria afectar elrendiment escolar. Per últim, un altre perill és que connectar-se massa sovint a Internet pot convertir-se en un fet addictiu. En els últims anys al Japó està creixent un fenomen molt preocupant que hafet esclatar l'alarma social. Molts joves es tanquen a la seua habitació i passen tot el dia navegant per la xarxa allunyats del món exterior sortint només per recollir el menjar que les seuesmares deixen al costat de la porta de les seues habitacions. És un fet molt preocupant.

En conclusió, hem de tenir coneixements del que és permés a la xarxa i del que és una infracció, posanten pràctica així l'esperit crític que tenim mitjançant l'anàlisi i selecció d'informació; valors que sovint ens van ensenyar a l'escola des de ben petits.




ESTÍBALIZ ZARRIAS RUIZ
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • peligros de conocer gente por internet
  • Gente de peres gamboa tacna
  • Porque La Gente Ya No Compra En Internet
  • La ràdio per internet
  • conèixer Barcelona
  • Las Madres Invierten Ocho Horas Al Dia En Internet TV Radio Y Per
  • Examen primo de rivera no lo e echo yo lo encontre en internet pero es muy bueno
  • Por que la gente prefiere buscar pareja por internet?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS