Concepte còsmic de la filosofia

Páginas: 2 (426 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2012
Concepte còsmic de la filosofia

En aquesta adaptació del fragment de l’obra d’Immanuel Kant, Crítica de la raó pura, l’autor ens explica com s’aprèn a filosofar i en què es basa aquet fet.

Elprimer que ens dona a entendre, és que s’aprèn a filosofar a partir dels principis assumits després de fets ja succeïts.
A més també ens explica que les bases de la filosofia es fomenten en dosconceptes diferents, un és el saber d’escola i l’altre el concepte còsmic.

Un possible títol per aquesta obra seria: Les bases de la filosofia. és a dir, la recerca del saber com a ciència, buscantl’objectiu d’obtenir la unitat i la perfecció del coneixement. I l’altre concepte és

Desenvolupant les idees principals, ens adonem què el que l’autor ens vol donar a entendre és que el concepte d’escola,és a dir, la recerca del saber com a ciència, buscant l’objectiu d’obtenir la unitat i la perfecció del coneixement, pretén arribar a un punt semblant a la ciència, és a dir, aconseguir una lògica iuna base comuna i així poder desenvolupar una sèrie de conceptes lògics. D’altra banda, explica també que la filosofia va més enllà dels coneixements adquirits, és a dir, que també té a veure amb elque ell anomena concepte còsmic, que és un conjunt de qualitats personals, que desemboquen en l’ideal del filòsof, és a dir, en la raó. És alló que ve donat per la persona i pels seus ideals com afilòsof.
Amb això vull deixar clar que l’autor el que vol dir és que més que fer filosofia s’aprèn a filosofar, és a dir, que defensa el coneixement i l’acció.

Kant és el creador del mètodetranscendental. Aquest se centra en cóm i per què coneixem, en posar unes condicions per fer-ho, i defensa que és tan important alló innat com alló que aprenem i el que intenta descobrir són les condicionscomunes per tothom per assolir aquestes dos facultats. A diferència del mètode racionalista i l’empirista, que defensen que la raó va per davant i és molt més important què l’experiència i que la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Concepto De Filosofia
  • filosofía conceptos
  • concepto de la filosofia
  • Filosofia Conceptos
  • Conceptos de filosofia
  • Concepto De Filosofia
  • LA FILOSOFIA CONCEPTO
  • Concepto De Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS