conducta sexual de riesgo

Páginas: 4 (975 palabras) Publicado: 13 de enero de 2015
3.La conducta sexual de risc

3.1.Definició:

La conducta sexual de risc fa referència a aquelles pràctiques sexuals que augmenten el risc d'adquirir una malaltia de transmissió sexual (MTS).3.2.Conseqüencies de la conducta sexual de risc:

-Embaraç no desitjat: A tot el món, el 38% dels embarassos són no desitjats, el 21% d'ells es dóna en adolescents (dels quals entre el 30 i el60% acaben en un avortament); uns 80 milions d'embarassos no desitjats cada any d'un total de 210 milions d'embarassos a tot el món.

-Enfermetats de transmissió sexual: Són un conjunt d'afeccionsclíniques infectocontagioses que es transmeten de persona a persona per mitjà del contacte sexual que es produeix, gairebé exclusivament, durant les relacions sexuals.

Tipus:

-Sida: Transmissiblemitjançant relacions sexuals sense protecció, per via sanguínia i transplacentària, aquest virus mortal resulta en una disminució sobtada de les defenses immunitàries de l'organisme.

-Hepatitis B:Es transmet tant per contacte sexual com per via sanguínia i transplacentària. A causa d'un virus que provoca lesions inflamatòries al fetge, l'hepatitis B passa desapercebuda moltes vegades, ambels únics símptomes de la grip

- Infecció per clamídia: És molt contagiosa i es troba, principalment, en els joves. Afecta sobretot a l'aparell genital, el coll de l'úter i les trompes. Elssimptomes són pèrdues vaginals anormals, febre i dolors pèlvics. En el cas dels homes, es pateix sensació de cremor durant la micció i vessament de flux. Si la infecció no es cura, pot provocar infertilitat.- El virus del papiloma humà: Aquest virus pot desencadenar la formació de condilomes (petites arrugues) a la vulva, la vagina, cap a l'any i el penis.

- Herpes genital: L'herpes genital ésuna MTS causada per dos tipus de virus. Aquests virus es diuen herpes simple del tipus 1 i herpes simple del tipus 2.

- Sifilis: És una infecció de transmissió sexual crònica produïda pel bacteri...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Conductas Sexuales De Riesgo En Los Adolescentes
  • Planeacion de investigacion sobre conductas sexuales riesgosas en adolescentes
  • Conducta sexual de riesgo
  • conducta sexual de riesgo en adolecentes
  • Conductas Sexuales de Riesgo
  • conductas de riesgo en la sexualidad
  • Alcohol y conducta sexual de riesgo
  • Conducta De Riesgo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS