contact

Páginas: 3 (686 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2014
QÜESTIONARI PEL·LÍCULA “CONTACT”
1.- Fes un informe comentant conceptes científics coneguts; aspectes que no has entès; allò que més t'ha interessat i finalment fes una valoració global (quinesaspectes influencien en el treball de la protagonista)
Un dels conceptes que ressalten en aquesta pel·lícula, son els forats de cuc, que en física, es una hipotètica característica topològica d'unespai-temps, descrita per les equacions de la relativitat general, la qual es essencialment «una drecera» a través de l'espai i el temps. Un forat de cuc té com a mínim dos extrems, els quals estanconnectats per una única «gola», fent que la matèria es pugui "desplaçar" d'un extrem a l'altre a traves d'ella. Avui dia encara no s'ha descobert cap evidència de que l'espai-temps conegut continguiestructures d'aquest tipus, és a dir, els forats de cuc són una teoria hipotètica. En concret aquest concepte no l’entenc.
Un altre concepte científic que apareix durant la pel·lícula es la navalla deOckham que es un principi metodològic i filosòfic que diu el següent: en igualtat de condicions, la explicació mes senzilla tendeix a ser la correcta.
Un dels aspectes de la pel·lícula quem’agrada’t ha sigut el comportament que idealitza el director, en la protagonista. El director fa que sembli que es la única que es comporta sincerament i amb valor davant d’una societat en la que dominal’engany. Aquest comportament de la doctora la porta fins el seu desig, aconseguint, per fi, contacta amb vida extraterrestre.
Un altre aspecte que m’agrada’t de la pel·lícula ha sigut les comparacions i elsduels que la protagonista es troba amb els religiosos.
Crec que es una pel·lícula que representa i explica lo que tots alguna vegada ens hem imagina’t. També critica els valors que la societatvalora i la seva manera de rebutja les persones amb talent i de bon cor. Crec que es molt original i atrevida,per això m’agrada’t.

2.- Fes un esquema del que hauria de ser un treball o mètode...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Contactos
  • Contactos
  • Contacto
  • contactos
  • Contact
  • Contact
  • Contacto
  • Contacto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS