Cortés

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (314 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 18 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Sergio Muñoz, president del Club Frontennis Cerdanyola
Profesionalització de l’esport
“Hi ha clubs que tenen patrocinadors privats que paguen el material als jugadors i els premien enfunció de resultats. Això fa que els jugadors punters fitxin pels clubs que tenen patrocini.

El Frontennis és un esport minoritari i és difícil aconseguir patrocini. Nosaltres estembuscant, però de moment ens financem amb les quotes dels socis i la subvenció de l’Ajuntament. Que per cert, ja ens han dit que tornarà a patir una retallada significativa.”

“Nosaltressom 60 socis. Pot semblar una xifra baixa però cal destacar que dintre de la Federació som dels clubs que tenim més socis i més activitat.”

Relació amb les institucions
“Pel que fa al’Ajuntament, estic d’acord que la creació del Consell de l’Esport és important perquè és un nexe entre les entitats esportives i la regidoria. Hi ha temes en els que l’Ajuntament ensdemana opinió, però hi ha temes de diners en els que són ells que parteixen en bacallà. En temes organitzatius el nexe és més important.

“Pel que fa a la Federació Catalana, Ara tenimuna relació bona amb la Federació. Sempre que ens demanen col•laboració i ens demanen pistes per fer partits de fases prèvies de campionats o torneigs de Catalunya hem accedit.

“Tot iaixí, cada vegada comptem menys amb la subvenció de l’Ajuntament. Intentem sobreviure amb la quota dels socis. El problema és que l’any passat ja vam rebre un 15% menys de subvenció, isembla que cada cop ens en donaran menys”

Planter de jugadors
“Van entrant jugadors joves. El nostre repte és parlar amb la regidoria per intentar introduir-nos a les escoles”

EsportFemení
“L’any passat hi va haver una parella femenina que va competir, però aquest any no ha repetit i no disposarem de cap. Tot i així el nostre objectiu és fomentar l’esport femení.”
tracking img