crisi estats units

Páginas: 3 (547 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2013
2. 2 Crisi a Estats Units
Fins al mes de juny del any 2007, en els Estats Units d’Amèrica es van concedir tot tipus d’hipoteques sobre vivendes, a qualsevol persona que ho sol•licités. Lespolítiques de risc dels bancs, anteriors a l’any 2005 tenien criteris sòlids i consistents alhora de concedir hipoteques sobre vivendes. És a dir, es prestava diners mitjançant una hipoteca solament a personesque per la seva capacitat econòmica i per les seves possibilitats de devolució d’un crèdit, podien efectivament tornar-ho amb puntualitat. A partir del 2005, aquesta política de concedir crèdits aqualsevol persona va generar una gran quantitat de beneficis en la compte de resultats dels bancs perquè es van concedir moltes hipoteques a un tipus d’interès molt alt.
Quan ja no havien persones queper el seu treball o activitat, tenien la solvència necessària i suficient per a tornar aquells crèdits; es va començar a donar hipoteques sobre vivendes a persones que en un moment inicial si quepodien pagar l’import mensual de la hipoteca per les seves condicions laborals. Però que si les seves condicions laborals empitjoraven, o les empreses en els que ells treballaven entraven a una situacióde precarietat, no seria possible que aquestes persones poguessin pagar el import de la hipoteca. Lògicament el tipus d’interès al que els bancs concedien aquestes hipoteques d’alt risc (subprime),era molt elevat. Però com que s’estaven pagant les hipoteques amb puntualitat, els beneficis que per a la banca eren descomunals i així els bancs tancaven els seus exercicis contables amb moltaquantitat de beneficis.
El problema es va començar a generar quan a finals de l’any 2006 i tot el primer semestre del 2007, molts cent de mils de persones, als quals, se’ls havia concedit hipoteques sobreles seves vivendes, sabent que si es deteriorava la situació econòmica, no podrien pagar; efectivament, van començar a perdre el treball, amb el qual no va ser possible que paguessin amb normalitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Segle Xx Estats Units
  • El Lideratge Dels Estats Units
  • Estats Units Angles
  • Treball de Sintesis Estats Units
  • Los units
  • crisi
  • Units en AutoCad
  • Els estats

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS