Cristianisme

Páginas: 3 (598 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2012
3.3.1. GEOGRAFIA
a) Redacta un informe referent a l’Església ortodoxa al món tenint en compte les diferents regions:
- Europa: La religió Ortodoxa es la religió prediominant per que supera el 50%de seguidors en la majoria dels casos. Per exemple, a Grècia i Xipre es la religió dominant superant el 70%. En canvi a Albània es la religió minoritària i no te molts seguidors.
- Àsia: La religióOrtodoxa no es una religió molt dominant en aquest continent. Predomina en Armènia i no en tanta quantitat en Geòrgia. En la resta de països es escasa, per sota del 10%.
- Àfrica: La religió Ortodoxaes presenta en quatre paísos al voltant del Golf Pèrsic. Trobem un nombre raonable de seguidors Ortodoxos a Etiòpia i Eritrea. En canvi a Egipte i Sudan trobem molts pocs seguidors.
- Amèrica: Lareligió Ortodoxa la quasi inecsistent en toto el continent. Trobem un nombre molt reduït de seguidors a Nord-Amèrica (Canadà i Estats Units).
3.3.2. DIVINITATS
b) Escriu les característiques segonsl’Església ortodoxa de:
- la Trinitat
- Sant Jordi: Sant Jordi és considerat per a molts la representació del triomf del bé sobre el mal. Per a altres persones és considerat una al·legoria modificada del'arcàngel Miquel i fins i tot l'origen dels contes de princesses, cavallers i dracs. Es sol representar muntant un cavall blanc que aixefa el drac vençut.
- les sirins (relacionades amb la mitologiaoriental)
3.3.3. TEXTOS SAGRATS
c) Busca informació sobre:
- la Santa Tradició
- el Catecisme ortodox: es la lucides vista la estupidez k existe i yo me pregunto donde empieza i donde acaba elchiste al desplante al vendedor ambulante k es otro currnante con familia i un futuro por delante no no es el tono d la piel lo k interesa es el tono con el k te expresaas racistas se kejaan… elinmigrante les kita oras de la empresa mas oras les kita la consola i es japonesaaa me escribi la de los niños esta va por ti papa k lanza insultos un domingo en el bar cuando el negro k idolatra no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • aspectes essencials del cristianisme
  • Resum del judeisme, cristianisme i l'islàmic
  • El Cristianisme I La Seva Presència En La Cultura
  • simbols cristianisme
  • Aparició i expansió del cristianisme
  • cristianisme en l'imperi romà
  • Budisme i cristianisme
  • Evolucion Del Catolicismo Y Cristianism

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS