Darwin i La Teoría De La Evolución

Páginas: 7 (1567 palabras) Publicado: 14 de abril de 2012
PRECURSOS DE LA TEORIA EVOLUCIONISTA
Anaximandre és un precursor de la teoria evolucionista ja que va aconseguir arribar a la teoria de l’origen de la vida a través d’estudis sobre fòssils que va trobar, ja que els que ell va trobar, n’hi havia que contenien restes d’animals inexistents i existents però aquets actualment tenien alguns canvis, i això li va permetre saber que les espèciesevolucionen amb el pas del temps.
Aristòtil va ser un gran filòsof, i el creador d’un dels primers sistemes de classificació dels éssers vius. Aquesta classificació eren els animals, els vegetals, els minerals, i en les subdivisions de cada apartat.
Buffon va ser que els canvis que patien els éssers vius eren causats per factors externs. A aquesta teoria la va anomenar teoria de les transformacionsinfinites, la qual explicava que aquets canvis es donaven per quatre punts fonamentals que son el temps, el medi físic, la forma de nutrició i la forma de domesticació.
Erasmos Darwin va escriure un text el qual suggeria que tots els animals procedien d’un mateix filament viu que tenia la capacitat d’adquirir noves parts en resposta dels estímuls que s’haurien heretat al llarg de les generacions.També, en un llibre anomenat Temple of Nature, elabora la hipòtesis de l’aparició de noves terres en temps de catàstrofes i la població d’aquestes noves terres apareguda espontàniament. Aquesta població compatien entre ells per el menjar,,,i els mes forts haurien sobreviscut per poder propagar l’espècie.


CHARLES DARWIN
Charles Darwin va néixer a Sherewsbury el 1809. Era fill de Robert WaringDarwin i de Susannah Wedwood. Des de ben petit que s’interessava per la història natural i tenia una afició per col•leccionar coses com monedes, segells…els tipus de passions que van arribar a convertir-lo en un naturalista i expert.
El 1825 va entrar a la Universitat de Edimburg per estudiar medicina per decisió del seu pare. Darwin no estava interessat per la carrera de medicina, i al cap de 2cursos, la va deixar. Llavors, el seu pare li va proposar una carrera eclesiàstica. Darwin va acceptar aquesta idea i el 1828 va entrar a la Christ’s College de Cambridge. Més tard, Darwin va veure que el que a ell realment li interessava era la cassa, i altre cop, el intent de fer una carrera, aquest cop l’eclesiàstica, va fracassar.
Deixant a banda els estudis acadèmics que es va veure obligatper el seu pare a cursar-los, Darwin va treure profit d’unes classes voluntàries de botànica per John Henslow. Henslow va convèncer a Darwin que s’interessés per la geologia i el qual va oferir-li la oportunitat d’embarcar-se com a naturalista amb Robert Fitzroy i acompanyar-lo en el viatge a bord del Beagle al voltant del món. El pare de Darwin es va oposar completament en aquest projecte, va dirque només l’acceptaria si algú amb sentit comú el trobés considerable. Aquest algú, va ser el seu tio, amb el que Darwin passava estones amb el seu gran hobbie, la cassa. El 1831 el Beagle va sortir de Davenport amb Darwin a bord i disposat a començar el que el va anomenar, la seva segona vida.
Des del moment que va afirmar la seva assistència en el viatge, fins que el viatge va començar, vapassar un temps per poder reparar el Beagle dels desperfectes que havia tingut amb l’anterior viatge. Durant aquest temps d’espera, Darwin va patir diversos mals en el cor, per això Fitzroy no estava segur de que Darwin formés part d’aquell viatge.
EL VIATGE DEL BEAGLE
Quant va començar el viatge, l’objectiu de l’expedició dirigida per Fitzroy era l’estudi topogràfic dels territoris de la Patagòniai de la Terra del Foc, el tros de les costes de Xile, Perú i algunes illes del Pacífic.
Els cinc anys que va durar el viatge, va fer que Darwin visités les costes d’Amèrica del Sud, per desprès al retornar, l’últim any visitant les illes Galàpagos, Tahití, Nova Zelanda, Austràlia, Maurici i Sud-àfrica. Durant aquet temps, el seu talen es va transformar. La passió que tenia per la cassa va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La teoría de Darwin de la evolución
  • Teoria de la evolucion de darwin
  • Teoria De La Evolucion De Darwin
  • teoria de la evolucion de darwin
  • El Darwinismo Y La Expansion De La Teoria De La Evolucion
  • Charles darwin y la teoría de la evolución
  • Darwin y la teoria de evolucion
  • teoria de darwin sobre la evolucion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS