David Copperfield

Páginas: 4 (852 palabras) Publicado: 27 de enero de 2015
LA PEL·LÍCULA
DAVID COPPERFIELD



David Copperfield és una pel·lícula dirigida per Simon Curtis el 1999.Es una adaptació de la novel·la de Charles Dickens que representa la localització deles fàbriques durant la Revolució Industrial. És la narració de David Copperfield de la seva pròpia vida, del seu naixement fins a la seva edat mitjana i aquells que li envoltaven, pera millor opitjor.
Tot va començar el dia en que va néixer, ajudat a néixer per Dr. Chillip, quan el seu pare ja havia mort. Clara era la seva mare. Betsy Trotwood és la tia del pare de Copperfield, Clara va servisitada el dia que va nàixer David. Betsy ajudaria a criar el nadó si era una nena, però va veure que era un nen i no va voler ajudar. Clara es va tornar a casar quan Copperfield tenia set anys, amb elSr. Murdstone, un tipus dur de posició altra a la seva feina, el seu objectiu a la vida era casar-se amb les dones joves amb diners i llavors imposar la seva regla severa. Mentre que Murdstone iClara es casaven i tenien la lluna de mel, David era enviat a Yarmouth,per viure una temporada amb la família de Pegotty la seva mainadera. La seva familia era d’ uns humils pescadors que vivien en unvaixell. Allà David va conèixer al seu primer amor d'infància: Emily.
Quan va tornar a casa, David va mossegar a Murdstone el seu padrastre, i aquest el va castigar i li va enviar a una escola lluny dela seva mare en Londres. Aquesta escola era dirigida per Mr. Creakle, un tipus violent que la forma d'ensenyar als nens era a base de pallisses. També en aquesta escola va conèixer a James Steerfort,un amic.Clara era infeliç en la seva vida, no solament pel règim de Murdstone, sinó que la germana de Murdstone es va traslladar a viure amb ells traient tot el poder a Clara. Aquesta situació vaempitjorar la salut de Clara.
Durant l'hivern es va quedar embarassada i quan va tornar David, ella es trobava en un estat pèssim i va morir. David va quedar abandonat des de llavors, i ja no va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • david copperfield
  • David Copperfield
  • David Copperfield
  • David Copperfield
  • Resumen De Libro
  • Control de lectura de david copperfield
  • trabajo David Copperfield
  • Biografia de David Copperfield

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS