Decret D'Autonomia De Centres Educatius

Páginas: 3 (642 palabras) Publicado: 23 de abril de 2012
Autonomia: Capacitat de decisió
Cal tenir en comte que l’autonomia es desenvolupa dins de cada projecte educatiu a través de formalitzacions curriculars del projecte i les normes d’organització ifuncionament del centre.
* Gestió de personal:
El Departament d’Educació, d’acord amb uns criteris li pertoca la tasca de definir la seva plantilla de professorat. Es d’aquesta manera com cadacurs es defineixen els continguts per cada lloc de treball.
Els centres educatius tenen autonomia amb l’àmbit de gestió de recursos humans, sempre que es compleixin les prescripcions i els criterissobre les plantilles. Tan mateix, cada centre públic pot proposar requisits de titulacions i capacitats alhora de proporcionar llocs de treballs als docents.
Com dèiem abans, les prescripcions icriteris han de donar una estabilitat a la plantilla, una regulació reglamentària en la definició de les plantilles, etc.

La regulació de plantilles i dels sistemes de provisió dels llocs corresponal Govern.
També, els òrgans dels centres públics poden fixar objectius per tal de definir estratègies per assolir els objectius al projecte educatiu.

Correspon al director o directora resoldreels problemes d’assistència i de puntualitat no justificades. També el director pot posar sancions disciplinàries per faltes lleus comeses pel personal del centre en relació als seus deures iobligacions.
També el director o directora pot nomenar el personal interí docent per cobrir substitucions temporals en el seu centre, tot respectant la prelació de les persones aspirants.

* Gestióeconòmica, de serveis i de recursos materials:
Els centres públics gaudeixen d’autonomia en matèria de gestió econòmica. Per tant, cada centre s’ha de sotmetre també al principi de pressupostosinicials per veure els seus ingressos i despeses. Per tant, els centres tenen via lliure en la contractació de serveis i recursos materials.

El director o la directora del centre autoritza les despeses...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Govern I La Gestió Dels Centres Educatius
  • Proyecto de Decreto del Centro Histórico de Aguascalientes
  • Leyes Y Decretos Que Rigen Los Centros De Padres
  • Autonomia de centres educatius
  • Gestió de centres educatius públics
  • DECRETO GUADALAJARA ZONA CENTRO
  • Procesos educatius
  • Sistemes Educatius

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS