Deficit ecologic

Páginas: 4 (820 palabras) Publicado: 22 de marzo de 2013
CMC
No hi ha més remei que destapar l’escàndol!
Volem destapar qui són els veritables dolents de la pel·lícula en el canvi climàtic i tot el relacionat en perjudicar el medi on vivim.
Ja que araestà de moda posar sobre la taula qui són els dolents i qui són els bons sobre el calentament global; nosaltres, un grup de periodistes volem endinsar-nos en aquest món amagats de les càmeres idestapar els veritables herois i malvats que ajuden a respectar el medi ambient, o al contrari, que els mou més la cobdícia econòmica que la salut de l’ humanitat.

Grup d’experts 1: LA TERRA ESTÀ ENDÈFICIT ECOLÒGIC
La terra està en dèficit ecològic, té uns recursos limitats, així com una capacitat limitada per absorbir els nostres residus, ja que triga un temps en regenerar cada recurs orecuperar-se d’un contaminant.
La biocapacitat del planeta ha disminuït en els últims anys a causa de l’augment de la població, l’esgotament de recursos naturals, la sobreexplotació, etc.
També ens hoindica la petjada ecològica, ja que convertim els recursos en residus més ràpidament que els residus es converteixen en recursos, dels quals depèn la vida humana i la biodiversitat. Però aquesta petjada noha augmentat en els últims anys, gràcies a mesures de reciclatge, nous mètodes d’energies renovables, etc.
En un futur és bastant probable que el dèficit ecològic augmenti cada cop més.

Grupd’experts 2: A ON ENS DIRIGIM?
En els últims ans em augmentat el consum de recursos naturals, la Terra triga una any i cinc mesos en regenerar tots els recursos que cremem per generar energia quenosaltres gastem en un any, deixant així un deute ecològic molt gran a les generacions futures. Si seguim així no quedaran prous recursos naturals per sustentar la càrrega de l’economia humana prevista peral proper segle. Per aquest motiu és necessari que els individus i institucions de tot el món es posin d’acord i utilitzar la nostra creativitat per trobar noves maneres de viure dintre els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ecologic¡a
  • Ecologic House
  • Deficit
  • Imperialisme ecològic
  • Deficit
  • DEFICIT
  • deficit
  • deficit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS