Descartes y David Hume

Páginas: 3 (503 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014
Treball de filosofia, 2n trimestre
René Descartes.
Va néixer el 31 març 1596 a La Haye . Després de la mort de la seva mare , ell i els seus dos germans van ser educats per la seva àvia , ja queel seu pare s'absentava cada any.
L'educació en la Flèche li va proporcionar , durant els cinc primers anys , una sòlida introducció a la cultura clàssica . La resta de l'ensenyament era basat entextos filosòfics de Aristoteles , acompanyats per comentaris de jesuïtes .Al seu retorn del col · legi als 18 anys , René Descartes va ingressar a la Universitat de Poitiers per estudiar dret ipossiblement , una mica de medicina . Per 1616 Descartes compta amb els graus de batxiller i llicenciat .
El 1619 , a Breda , va conèixer a Isaac Beeckman , que va estimular en gran mesura l'interès deDescartes per les matemàtiques i la física . En aquesta època els seus amics propaguen la seva reputació , fins al punt que la seva casa es va convertir llavors en un punt de reunió per als que agradavenintercanviar idees i discutir . L'any següent , amb la intenció de dedicar-se completament a l'estudi, es trasllada definitivament als Països Baixos , on portaria una vida modesta,encara que canviantde residència constantment
Al setembre de 1649 la Reina Cristina de Suècia el va cridar a Estocolm . Allà va morir d'una pneumonia el 11 de Febrer de 1650.
L'obra més important de René Descartes vaser El Discurs del Mètode (Discours de la method pour bé conduire la raison et Chercher la vérité dans les sciences), que va publicar en 1637.Altres obres importants: El Compendium musicae (1618), les Regulae ad directiomem ingenii(1628), el Tractat de l'home (1633); Discurs del mètode (la Diòptrica, els Meteors, la Geometria) (1637); Les Meditacions Metafísiques (1641 ); Els Principis Filosòfics (1644); les passions de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biografias: Rene Descartes, Francis Bacon, David Hume
  • Diferencias Entre El Escepticismo De David Hume Y El Escepticismo De René Descartes
  • Critica a David Hume, Rene Descartes y John Locke
  • Biografia de platon,rene descartes y david hume
  • Ideas de descartes y david hume
  • David hume
  • David hume
  • David Hume

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS