Descoberta - l'heroi Català

Páginas: 4 (908 palabras) Publicado: 4 de enero de 2015
 Títol de la descoberta.

L’Heroi Català i Cardoní.

 Quina unitat fa la descoberta?

Castors i Fures

A què/qui es fa la descoberta?

Desvalls, l'heroi de la resistènciaExplica quina és l'entitat o la persona i justifica perquè has escollit aquesta descoberta i aquesta unitat.

“Desvalls, l'heroi de la resistència” és un espectacle de l’empresa UDURAE que aquets anys’ha creat en motiu del tricentenari de la guerra de successió. El motiu del seu naixement es per tal de fer una visita guiada teatrelitzada pel Castell de Cardona. Representant a través dels personatgesde Manel Desvalls i la Blanca els fets succeïts des del setge del 1711fins el 18 de setembre de 1714.
He escollit aquesta descoberta ja que aquesta any es celebra el tricentenari de la guerra desuccessió de Catalunya i crec que és important conèixer els fets.
Per el que fa la unitat crec que aquesta és la adient ja que aquest teatre et porta a l’època, amb la vestimenta, els llocs elsefectes especials, .... i crec que els C/LL entrarien dins de la recreació i s’ho passarien molt bé i aprendrien molt.

 Quins objectius et planteges amb aquesta activitat?

Aquesta activitatensenyarà als nens un historia real, on Cardona juga un paper molt important, sobre el que va passar des del setge del 1711fins el 18 de setembre de 1714. Amb aquesta activitat ensenyem historia delpoble però també coneixem nous terrenys ja que aquesta visita es per tots els racons del Castell de Cardona.

Quina relació té amb el projecte de la unitat?

Aquesta descoberta té relació amb launitat ja que és història del poble i a més a més a els nens els agrada molt tot el tema de superherois i els guerrers. I si l’eix d’animació esta relacionat és una gran activitat.

 Com plantegesla reunió prèvia amb l'entitat o la persona per explicar-li què vols?

Primer de tot amb l’equip de caps farem un consell. Els explicarem que som els escoltes i que ens interessaria molt aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalo
  • catala
  • catalan
  • CATALAN
  • Catalán

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS