Development as Institucionals Change

Páginas: 4 (845 palabras) Publicado: 20 de enero de 2014
Abstract
The Pitfalls of Monocropping and the Potentials of Deliberation. Studies in Comparative Intenational Development,
Text
Evans, P. Development as Institucionals Change: The Pitfalls ofMonocropping and the Potentials of Deliberation. Studies in Comparative Intenational Development,
1. Paraules clau
Desenvolupament deliberatiu, canvi institucional, monocultiu institucional,institucions polítiques participatives.
2. Tesi central
El desenvolupament deliberatiu és el mecanisme que superarà els sistemes polítics democràtics eminentment occidentals i permetrà en els casos de païsosamb més precarietat econòmica i de recursos, millorar (o crear) les seves institucionals públiques per mitjà de la implicació ciutadana en la presa de decisions polítiques.
3. Argument/s que ladesenvolupen

En aquest text es posen de manifest les diferents maneres amb les quals s’han afrontat i s’afronta avui dia el procés de desenvolupament dels països del Sud dels diferents continents.Així fins a dia d’avui aquesta idea de desenvolupament s’ha analitzat bàsicament des d’una perspectiva econòmica, tot deixant de banda la capacitat ciutadana a l’hora de prendre decisions.
Laimitació i exportació de models econòmics com l’anglès o americà, no han donat com a resultat un creixement econòmic quan s’ha implantat en països del Sud , en tant que aquesta no responia a una mateixarealitat estructural i social. Per altra banda com s’ha dit el fet de pretendre mesurar el desenvolupament d’un país o societat per mitjà del seu capital econòmic i de la seva productivitat ésinsuficient i cal tenir en compte que les societats en general són més complexes que tot això. Així l’autor assenyala com a segon element de gran importància el fet de disposar o no, aquestes, d’institucionsque donin verdadera resposta a les necessitats dels seus membres, per la qual cosa l’autor advoca per un desenvolupament deliberatiu i critica el monocultiu institucional.
Aquest darrer cas (el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tourism as a development strategy
  • Development
  • Changos
  • el chango
  • Development
  • los changos
  • Chango
  • Los changos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS