Diàleg

Páginas: 3 (512 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2015
Introducció:
(Directe) (Traduir a l’anglès) Marta
Hola molt bon dia, nosaltres som la Marta, l’Albert, en Javi i la Natàlia i l’objectiu de la presentació que us mostrarem a continuació, preténraonar sobre on és més fàcil trobar antecedents, si a un projecte científic o a un emprenedor.
(Directe) (Traduir a l’anglès) Saura
Per a això, us presentem a tres individus. L’Igor Sigorsky,l’Albert Einstein i el Tony Judt. Aquestes tres personalitats històriques representen d’alguna manera el tema que estem intentant debatre. Si jo us dic que un d’ells va inventar l’helicopter, a quin tipus deprojecte fa referència. (algú a qui li haguem dit contesta) . I si us dic que un d’ells és historiador? A quin? (algú a qui li haguem dit contesta). A més a més, ens trobem amb un tercer cas, unapersona que investiga el passat per a poder millorar el que ja està fet.
(Directe) (Traduir a l’anglès) Natàlia
L’helicòpter va ser inventat per l’Igor Sigorsky l’any 1942. Va voler satisfer unanecessitat en un mercat que ja existia, on hi trobem una competència substitutiva, el transport predecessor, l’autogiro. Tot i inspirar-se en l’autogiro, va haver de crear de zero l’estructura interna iexterna, basant-se en el que ja existia, però modificant-ho segons les característiques del nou vehicle.
(Directe) (Traduir a l’anglès) JaviEn canvi un historiador, posem per exemple en Tony Judt,especialitzat en l’antiga Roma, disposa de molta més informació al seu abast que podrà complimentar amb els seus estudis propis. El mateix succeeix amb el cas dels projectes científics, hauran de fer laseva pròpia investigació, escollint una metodologia concreta, però probablement basant-se en el que un altre ja ha començat. Existeix un fil d’on tirar.
Podeu imaginar doncs, qui és la persona quecorrespon al cas dos... el senyor de la llengua fora.
Conclusió
(Directe) (Traduir a l’anglès) Natàlia i Marta
Natàlia: La conclusió a la que hem arribat pot ser que no sigui compartida amb la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Diàleg A

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS