disertacion

Páginas: 4 (804 palabras) Publicado: 16 de enero de 2014
PLA AMBIENTAL 2013-14


Un altre any, el comitè Ambiental Montsuarí -que està integrat per un delegat en cada classe, la coordinadora del projecte i el coordinador pedagògic- durant el primertrimestre hem estat dissenyant el Pla d’Acció per a aquest curs.
Els delegats de cada aula, després de ficar en comú idees amb els companys, les aportem a les reunions del comitè i, si són bones i esveuen factibles, s’aproven.
Entre tots hem decidit que el Pla d’Acció per aquest curs constarà de:


1a Acció:

Després de contestar l’enquesta del Pla Estratègic del centre, els alumnes haviendetectat que hi ha moments en el centre que hi ha força soroll, cosa que fa que se’n ressenti l’oïda; tot això dins l’activitat “Prenem consciència i actuem”. En la web del centre hem penjat unvídeo en el que podem apreciar perfectament quins són el moments i llocs en el nostre centre que el soroll es fa contaminant.
El comitè Ambiental Montserrat ha decidit actuar vers aquesta contaminaciódel nostre medi.
1. A les tutories hem passat el vídeo per tal de que tots prenguem consciència i puguem actuar al respecte.
2. Hem fet un concurs d’icones per tal de col·locar-les en els espais delcentre que hem decidit que són lliures de soroll.


2a Acció:

Ja que reiteradament llencem papers al terra, encara que hi hagin papereres i cada setmana dues classes netegin el pati, hemdecidit actuar de la següent manera:
1. Vam trobar una carta que hi té molt a veure amb aquest tema:

Durante una semana de febrero una veintena de voluntarios vigilaron de cerca a los perros y susdueños. Cuando veían que se dejaban una caca atrás, el voluntario se acercaba al dueño, se interesaba por lo bonito que era y disimuladamente conseguía su nombre y raza. Solo con estos dos datos, losvoluntarios pudieron localizar las direcciones de los dueños a través de la base de datos municipal.

A continuación, las cacas se empaquetaban como si fueran objetos perdidos del consistorio y se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Disertacion
  • Disertación
  • Disertacion
  • disertacion
  • Que Es Disertacion
  • Disertacion
  • Disertación
  • disertacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS