Dissertaci Ebola

Páginas: 3 (650 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2015
EBOLA

Juntament amb l'arribada de l'ebola ha arribat una pregunta que pot tenir moltes respostes, o fins i tot pot arribar a dur conflictes, i és: Qué feim amb els malalts d'ebola?
Abans de quedoni la meva opinió sobre aquest tema cal sebre per damunt que és l'ebola.

És una enfermetat contagiosa molt greu que afecta a tots els mamífers causada per el virus de l'ebola i que està provocantmoltes morts a lÀfrica occidental. Actualment no existeix cap vacuna per a aquesta enfermetat, tot i que s'estan desenvolupant diverses línies de recerca.

En relació a la pregunta dels malats de l'ebolapot tenir diferentes respostes però les més destacades són dues, una és que el pacient d'ebola quedi allà on s'ha infectat i es mori o per altra banda traslladar els pacients infectats als hospitalseuropeus més preparats per intentar com a mínim fer alguna cosa.

Ara passaré a donar la meva opinió sobre aquest tema que acab de presentar. Jo estic a favor de que els malalts d'ebola tornin al seupaís d'origen, per poder ser atesos i no deixar-los morir als països africans que estan sent massacrats per aquest virus, jo crec que una persona amb una consciencia mitjanament normal pensaria comjo. No trob ètic deixar morir a una persona com si fós un pobre animal, a sobre que quasi totes les persones espanyoles o europees que estan infectades per l'ebola són missioners o metges que deixenles seves famíles i amics per ajudar a altres més pobres que ells; donen una part de la seva vida per ajudar a persones que ni tan sols coneixen i prescindeixen de les comoditats de casa seva per anara països pobres on tan sols hi ha l'imprescindible per a viure. I aquest tipus de persones crec que es mereixen un reconeixament, i com les recompensa la gent? Doncs ni tan sols els volen de tornadaperquè estan infectats per una malaltia infecciosa.
Jo estic d'acord en que els missioners tornin al seu país per intentar ser curats, però això s'ha de fer sempre emprant les mesures adecuades, és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dissertació
  • dissertacio
  • dissertacio
  • Dissertacio
  • EBOLA
  • que es el ebola
  • Ebola
  • El ebola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS