dlskjgvfkdzbgvfgds

Páginas: 2 (447 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2013
PLA D’EMPRESA D’UNA CASA-HOTEL
El meu pla d’ empresa seria convertir una casa en un hotel de 50 habitacions per un ambient estrictament familiar on contaran amb tres piscines, un parc aquàtic, unasala de festes pels pares i una sala d’informàtica oberta tot el matí i tota la tarda.
La motivació per iniciar aquest negoci es que vull tindre el meu propi lloc de treball sense ningú que em mani,també per posar en pràctica una idea empresarial com a formula de realització personal i professional, també vull un reconeixement social i un millor estatus social, també per treballar amb els meusfamiliars i amics.
La meva estratègia de marketing per fer funcionar el negoci es utilitzar les xarxes socials,Internet, incorporació d’un negoci innovador i diferenciador, utilitzaria un cartell ambun sol amb reconeixement de la marca, aquest negoci seria rentable ja que no hi ha moltes cases - hotels a Torredembarra que es on vull posar el negoci.
La forma jurídica de l’ empresa seria unaSocietat Limitada on els socis serien els meus tres germans i 2 socis capitalistes (serien els mateixos inversors).
Els diners que invertiríem seria de 3M d’ euros cada germà per portar a la pràctica elnegoci dels nostres somnis, a més comptaríem amb 2 inversors privats perquè ens ajudin a finançar a part dels diners que aportarem cadascun
Existeix molt poc mercat en aquest negoci ja que la gentes decideix pel turisme mes de festa que pel familiar.
Aquesta casa – hotel estaria obert tots els mesos d’estiu i els mesos de març a abril, la resta de mesos seria de festa.
El personal quecontractaríem seria de la neteja i un ajudant de cuiner pel meu germà mitjà.


ELS SOCIS
Judit Palomar Gatius
Llicenciada en grau superior de marketing i relacions públiques
Encara que el seu caràctersigui difícil es una persona simpàtica i agradable
Es una persona que porta les relacions de negocis
Idiomes: Francès, Italià , Anglès ,Rus i Holandès
Aleix Palomar Gatius
Llicenciat en grau...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS