doctorado

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2014

Louis Pasteur en 1861 , a través d'un experiment , va demostrar de manera concloent la impossibilitat de la generació espontània de la vida com defensen els abiogenistas , és a dir ,l'origen de la vida només és possible a partir de la matèria viva , d'un ésser viu preexistent .
En l'experiment , Louis Pasteur va afegir un brou de cultiu a un matràs de coll llarg .A continuació , escalfar el coll , imprimint a aquest un format de tub corbat ( coll de cigne ) . Després del modelatge , va continuar amb el brou bullint , sotmetent-lo a unatemperatura fins a l'estat estèril ( absència del microorganisme ) , però permetent que el brou tingués contacte amb l'aire .
Després de bullir , deixant el recipient de vidre en repòs per molttemps , va percebre que el líquid romania estèril . Això va ser possible per causa de dos factors :
El primer va ser conseqüència de les traves físiques , causades per la sinuositat dels collsd'ampolla . El segon , ocasionat per l'adhesió de partícules d'impureses i microorganismes de les gotes d'aigües formades en la superfície interna del coll durant la condensació del vaporemès per la calefacció i la refrigeració quan està en repòs .
Després d'uns dies per verificar la no - contaminació , Pasteur va trencar la part superior del recipient de vidre ( coll ) ,exposant el líquid inert als microorganismes suspesos en l'aire , afavorint les condicions per a la propagació de gèrmens .
Aquest científic , a més de contribuir a la fi del equívoc abiogènista ,també va desenvolupar , a partir de l'aplicació de calor i fred simultània , la tècnica de pasterització llargament utilitzada per a la conversa dels aliments .
En resum , Louis Pasteur vaposar èmfasi en la importància de les pràctiques d'higiene com bullir o filtrar l'aigua , rentar i emmagatzemar els aliments adequadament per evitar la contaminació amb bacteris patògens .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Doctor
  • Doctora
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctorado
  • Doctor
  • Doctor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS