Documento

Páginas: 5 (1154 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
GATTACA


1.Fes un resum de la pel·lícula

-La historia comença amb el naixement d'un nen que quan neix als seus pares els hi diuen que el seu fill té moltes possibilitats de morir molt jove. Els pares al assabentar-se d'aquesta informació decideixen tindre el segon fill per manipulació genètica, es a dir, sense cap problema ni deficiència, aquest que es deia Anthony era millor i esdesenvolupava més ràpid que Vincent (el primer fill amb problemes cardíacs. Jugaven a un joc que consistia en veure qui s'allunyava més de la costa. Sempre guanyava Anthony fins que un dia va guanyar Vincent i va salvar el seu germà perquè no s'ofegues i el seu germà ja no va pensar que era millor que ell. Vincent tenia el somni d'anar a l'espai des de petit i per aixo havia d'entrar a Gattaca, però enaquesta empresa només entren els vàlids, es a dir, gent formada genèticament. Vincent s'en va anar de casa perquè volia complir el seu somni. Vincent entra a Gattaca com netejador, però un dia un home li va presentar a un vàlid que s'havia quedat invàlid per un accident i la intenció es que Vincent es fes passar per Jerome (que era l'invàlid que l'havia presentat aquell home).
Durant un tempsVincent va haver de sotmetre esforços físics i superar la seva malaltia i quan ja va estar apunt es va instal·lar amb Jerome i va aprovar la seva entrevista a Gattaca amb ajuda de l'orina d'en Jerome i la seva sang. En la seva estància a Gattaca Vincent va conèixer una noia que es deia Irene i que no era del tot perfecta perquè tenia problemes de cor.
Un dia Vincent va rebre la notícia queparticiparia en un llançament i que estaria a l'espai durant 1 any. Al dia següent es va produir un assassinat, justament la persona morta era la que sospitava de la seva identitat. Van començar a investigar i curiosament van trobar una pestanya d'ell, però apareixia com Vincent en el registre. Van començar a fer exàmens de sang, ja que sospitaven que "Vincent" hi era sota una altra identitat.
Un bon diael capità de la policia va parlar amb Irene perquè sospitava d'en “Vincent” . Ella li va dir que s'havia quedat a casa perquè estava malalt. El fals Jerome ho sabia i va cridar al veritable. El veritable ràpidament en sentir aquella notícia es va aixecar de la cadira de rodes amb un gran esforç. Quan van entrar va saludar Irene com si ell fos el seu nuvi, el capità li va fer una anàlisi de sang iva donar com a vàlid i quan es disposava a revisar tota la casa el van trucar. Al poc temps va aparèixer Vincent i Irene es va anar plorant. Vincent va sortir darrere i li va explicar tot, inclòs el seu problema de cor.





Quan Vincent va tornar a Gattaca el seu germà que era el policia sabia que ell es feia passar per Jerome, seguidament van parlar de la seva família i després van tornar ajugar al seu joc on va tornar a perdre Anthony
Finalment va arribar el dia que Vincent havia estat esperant tota la seva vida, era el dia d'anar a l'espai. Jerome al mateix temps que Vincent s'enlairava cap al cel es va suïcidar cremant-se sencer.

2.Quin és el tema principal que tracta?

-El tema principal es que Vincent, el protagonista, vol demostrar que pot ser tan bo com els vàlids id'aquesta manera superar la seva malaltia, fa tot el possible per entrar a la societat de Gattaca i complir el seu somni.

3.Quins adjectius descriuen com és la societat de Gattaca

-Perfecció, societat del futur, persones artificials, irrealitat, sense errors, òptim, excel·lent, complet, total, precisa.

4.Com descriuries els personatges principals?

-Vincent : personatge principal ques'esforça per aconseguir entrar a Gattaca i superar la seva malaltia. Adopta la identitat d'un valid atleta amb discapacitat per caminar, així Vincent es converteix en Jerome.
-Irene : Una noia que es una vàlida, però no del tot perquè té problemes cardíacs, s'enamora de “Jerome”sense saber que en Vincent.
-Jerome : Es un ex atleta que va tindre un accident i va quedar paralític, la seva genètica...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Documento
  • Documentos
  • Documentos
  • Documento
  • Documentos
  • Documento
  • Documentos
  • Documentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS