Documento

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 28 de enero de 2013
BULLING

La pel·lícula per mi ha sigut molt impressionant perquè aquestes pel·lícules impacten molt a depent de la persona i jo soc una de aquelles , però lapel·lícula te tota la raó del mont ni que no m’agrades (si que em va agradar però a vegades amb aquest tipus de pel·lícules et poses molt nerviós avera que passa que no se que ,queno se quantos .
El Jaume la va clavar posant aquesta pel·lícula perquè això sempre passa en un cole o altre i “ val mes prevenir que curar” .
RESUM

Lapel·lícula : Era el Joan i la Julia (la seva mare) que es van mudar a una altra ciutat perquè el pare del Joan va morir , es van canviar de ciutat per canviar una miqueta la sevavida. Els primers dies van ser com els de un nen qualsevol . Però després ja va conèixer el seu veí que era el Nacho de la seva classe , el Nacho i la seva colla lifeien la vida impossible . Però el Joan quan arribava a casa feia com si no hagués passat res , i la seva mare no se n’enterava . El seu altre veí se’n va entrar de que lifeien això. Les bromes van anar augmentant (de menys a mes) : se li pixava a la cara , el feia venir diarrea , el “torturava”. I el Joan continuava sense dir-li res a laseva mare perquè ell volia que la seva mare estigues be, contenta i tranquil·la . Però un dia xategen per un lloc d’internet va torbar una persona que amb ella també lifeien lo mateix , van parlar , es van conèixer , i van quedar un dia , després d’un dia un altre i així na fent fins que un dia va sentir per la tele que unes nenes avienpicat amb una amiga seva i avia quedat greu ment ferida. Ell la va anar a veure a l’hospital però ell es va pensar que ja estava morta , i ell es va anar a suïcidar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Documento
  • Documentos
  • Documentos
  • Documento
  • Documentos
  • Documento
  • Documentos
  • Documentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS