Donde Puedo ver la Pelicula Hairspray? O también la Película de Todas contra él? Las dos en castellano España

Páginas: 3 (505 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2013
Temple de Madeleine:


Títol: Església de Madeleine
Data: 1764
Autor: Pierre Alexander Vignon
Localització: París
El temple de Madaleiene correspòn al segle de la Revolució Francesa ipateix molts canvis a l'hora de construir-se. Es una arquitectura neoclàssica però a causa dels dirigents a l'hora de manar la seva funció va canviar. Inicialment era un projecte magaloman, després unaesglésia, i amb l'arribada de Napoleó es va decidir fer-se temple als soldats morts, però finalment ha sigut una església a María Magdalena.

Anàlisi Formal
Es tracta d'una arquitectura Neoclàssica,per tant respon a la forma Clàssica. Per l'exterior és un edifici totalment clàssic, un model antic. Busquen imitad edificis grans i intimidatoris com el Panteó etc. La construcció del temple deMadeleine es va crear a les ordres de Lluís XV que volía construir al final de una avinguda molt singular de París un temple majestuós.
Quan Napoleó agafa el poder i encarrega a Vignon la feina deltemple de Madeleine, l'intenció de utilitat canvia i pasa a ser un edifici als soldats caiguts. Pensem que s'acavava de fer la revolució francesa i l'edifici catòlic no hi pintava res en aquella ideología.La estructura del temple es totalment clàssica, inspirada a la Maison Carré a Mins (França).
L'edifici es troba sobre un pòdium, més alt en comparació al terra, com a símbol de poder. És un templeperípter, perquè hi ha una columnata que envolta tot l'edifici. És de planta rectangular amb una sola nau, dins de la nau hi ha tres cúpules que no es veuen per fora però a fora hi ha una covertura ados aigües i això fa que les cúpules no es vegin. Dins hi ha uns pilars que agafen les cúpules i cada cúpula hi ha un forat per on entra la il.luminació.
Hi ha una dobla filera de clumnes rodejanttota l'església exepte ala porta d'entrada que només hi ha una sola filera. Es tracta de 52 columnes de 20 metres d'ordre Corínti.
A l'interior, no es correspon al temple grec, es parteix des de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • castellano pelicula
  • Películas que no puedes dejar de ver
  • Direccion de arte de la pelicula Hairspray
  • Análisis De La Pelicula: También La Lluvia
  • Reflexion sobre pelicula yo tambien
  • Reseña: Película Yo, También.
  • ANALISIS DE LA PELICULA "YO, TAMBIEN"
  • Ensayo De La Película "Y Tu Mama También"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS