Dossier Massivo De Historia

Páginas: 2 (386 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2012
13es Jornades Científiques i Tecnològiques de l'Hospitalet
títol del treball: Creació i programació d'un robot
alumne: Faozi Bouybaouene Gadrouz
tutora: Cèlia Rigol
àmbit: Experimental


Comha passat al llarg del temps, sempre s'ha anat evolucionant a totes les noves tecnologies. Aquest petit treball, que engloba una part ínfima de la robòtica, presenta la possibilitat que qualsevolpersona amb molta paciència i sobretot treball, molt de treball, pot arribar a fer un robot autosuficient amb unes funcions mínimes, que són bastant atractives.


A la majoria de persones quan elscomences a parlar sobre robots o sobre robòtica, s'imagina uns androides de dos metres amb funcions il·limitades. Però no és ben bé això. Ni tots els robots són iguals.


Amb aquest treball vullintentar fer pensar a la gent que un robot pot ser des d'un estri per netejar la casa fins a un artilugi per a una pel·lícula multimilionària, o bé un simple element d'investigació per a un laboratori.Una altra utilitat que tenen els robots és la de fer tasques impossibles o que resulten molt difícils per als éssers humans, per exemple en la investigació a nivell espacial.


Molta gent no trobadiferències entre un autòmat i un robot. Per poder parlar en propietat de la robòtica, és bàsic trobar la diferència entre aquestes dues estructures mecàniques. Aquestes diferències queden ressenyadesal treball, per això crec que val la pena donar una importància en aquest aparat en concret. S'ha de respectar i admirar el canvi de pensament que van tenir un ressò molt important en la història dela mecànica.


La programació del robot està feta amb un programa anomenat Bricx Command Center. Des de la meva posició com a autor d'aquest treball vull fer constar el meu agraïment especialalscreadors d'aquest programa, ja que fa accessible a tothom la possibilitat de poder programar gratuïtament.


Finalment volia concloure aquest pròleg amb l'agraïment especial per a dues persones:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sintesis Dossier Historia ENSRP
  • Dossier- Historia
  • Massive
  • Massive
  • Dossier Història D'Espanya
  • Dossier Historia de la Iglesia
  • DOSSIER HISTORIA GENERAL DE NICARAGUA
  • Dossier

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS