dukan

Páginas: 4 (951 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2014
CONCEPTES PRINCIPALS
Les proteïnes, són compostos orgànics fets d'aminoàcids.
Els aminoàcids són molècules formades per carboni, l'hidrogen, l'oxigen i el nitrogen.
El segó és la capa externa delgra dels cereals, és un subproducte de la fabricació de la farina dels cereals.
¿Per què es basa la dieta dukan en el consum de proteïnes? El consum de proteïnes disminueix la sensació de gana,disminueix la gana i lleva les ganes de menjar entre hores.
La Dieta Dukan és una combinació de quatre programes diferents dins d'una mateixa dieta , que realitzats pas a pas i en el seu ordre permet aqui la realitza perdre pes ràpidament , estabilitzar el seu metabolisme i mantenir el seu pes ideal sempre gràcies a l'última fase de estabilització .
La concentració de proteïnes són l'element clauen què es basen els quatre passos de la Dieta Dukan . El seu pla d'aprimament ha d'estar compost de proteïnes netes lliures de greixos que proporcionen al cos els seus elements essencials , mentre quepromou la crema de greix i evita el desgast del múscul. La proteïna és molt important per a la dieta , ja que és molt baixa en calories , tot just quatre calories per gram i així mateix el cos had'utilitzar una gran quantitat d'energia per digerir-les. " Per cada 100 calories de proteïnes que mengem , el cos consumeix 30 calories només per digerir i assimilar " explica el Dr Dukan . "El consumd'aliments amb proteïnes pures també produeix cèl · lules cetòniques , potent supressors naturals de la gana que donen una sensació permanent de sacietat . Després de dos o tres dies en una dieta deproteïna pura , la fam desapareix completament " .
1 ª FASE DE LA DIETA DUKAN " FASE D'ATAC " Per posar en marxa la pèrdua de pes només has de menjar proteïna pura entre 1 a 10 dies depenent laquantitat de pes que vulguis aprimar . Això ho sabràs calculant el teu " PES IDEAL " .
Les proteïnes inclouen carns ( aus, peixos , vedella , fruits de mar ) , ous ( màxim 1 per dia ) , làctics i formatges...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dukan
  • los dukes
  • Dukan
  • Recetas Dukan
  • Dieta Dukan
  • Dieta Dukan
  • Dieta Dukan
  • Dieta dukan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS