Eac 4 politiques

Páginas: 2 (319 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2012
La companyia produeix realment un concentrat de Coca-Cola, que després ven a diverses empreses embotelladores llicenciades, les quals barregen el concentrat amb aigua filtrada i edulcorantsper posteriorment, vendre i distribuir la beguda en llaunes i ampolles als comerços minoristes.
També existeixen variants de la Coca-Cola, fabricades per la mateixa empresa, com laCoca-Cola Light, també anomenada Coca-Cola dietètica, unes altres són la Coca-Cola sense cafeïna, Coca-Cola Cirera, Coca-Cola Vainilla, Coca-Cola Zero, entre d'altres llençades especialment com lade sabor llimona.
La seva major competidora és la també nord-americana Pepsi.
Les oficines centrals de la companyia, The Coca-Cola Company, fundada el 1886, es troben a Atlanta, als EstatsUnits. L'empresa es va crear per tal de comercialitzar la recepta d'un refresc inventat pel farmacèutic John Pemberton.
Les accions de la companyia es cotitzen sota el símbol de la cintade cotització KO a la borsa de Nova York. El màxim rival de Coca-Cola és la Pepsi, la qual va començar imitant-la al començament del segle XX.
Hi ha molta polèmica al voltant de l'empresa,els seus productes i les seves tècniques de comerç. Recentment la Coca-Cola ha estat denunciada en el Regne Unit per fer dependents els joves al menjar ràpid. A l'Índia, la corporació haprovocat diversos boicots i protestes com a resultat del descobriment dels baixos nivells d'higiene i de l'impacte negatiu en el medi ambient.
Diverses llegendes urbanes planen al seu voltantcom que la imatge actual del Pare Noel (vestit de vermell) prové d'aquesta empresa, la qual cosa és falsa.[2]
És en Amèrica on més s'hi consumeix Coca-Cola. El rècord mundial (2007) el téMèxic amb 135,8 litres per càpita anual, seguit per Estats Units amb 96,0 litres per càpita anual i en tercer lloc l'estat espanyol amb 95,4 litres.
http://ca.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EAC
  • Politiques Discrecionals Sectorial I Pmonet 4
  • Politiques de màrqueting
  • Eac ioc
  • Politique d'innovation
  • Politique Structurelles
  • Les Identitats Polítiques
  • Politiques eductives

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS