Eac Politicas De Empresa

Páginas: 7 (1731 palabras) Publicado: 15 de noviembre de 2012
Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Institut Obert de Catalunya

Eduardo Caballero Baños

0651 CFGS Gestió comercial i màrqueting Crèdit 02 –Polítiques de màrqueting

EAC1
(Curs 2012–13 / 1r semestre)
Enunciat
L’espai destinat a cada resposta no és indicatiu, podeu utilitzar l’espai que cregueu convenient.

1.

Després d'haver llegit el punt 1.2 del material papercomenteu els factors del microentorn i del macroentorn que s'analitzen al vídeo “Guissona, un gegant en alimentació” Per la part dels factors del Microentorn, en factors de distribuïdors, proveïdors, intermediaris financers, la matèria prima i l'elaboració del producte final s'ho fa la mateixa cooperativa agrícola, com també parlen de l'autofinançament. Per part de la competència parlen del Mercadonaperò no son competidors. El factor de mitjans de comunicació parlen del “boca a boca”, es a dir que es la millor publicitat. Al principi del vídeo parlen dels terrenys que son ideals per explotacions agràries per la planitud del terreny. Estaríem parlant del Macroentorn de Demografia. Continuant amb el Macroentorn, parlaríem de la Cultura ja que descriuen un model de població, que ha augmentat,amb el qual s'adrecen. Al vídeo tambe parlen que la majoria dels treballadors son de estrangers. En factors de medi ambient, surt un ramader parlant de les noves tecnologies per produir electricitat amb calderes de biomassa i aixi estalviar. En tecnologia, a la cooperativa parlen del escorxador mes gran d'Europa i amb una de les dues maquines que hi ha de producció de tetrabrics de llet.

2.Kotler aconsella que les empreses es plantegin les decisions de màrqueting des de l’òptica del client (4C) i que deixin enrere l’enfocament de la producció (4P). Podries comentar si l'especialista en salses Heinz ha seguit aquest consell al dissenyar la seva gamma 220 ml per a les varietats de Ketchup, Mostassa i Maionesa, així com per a les salses d'amanida: César, Iogurt i Blue Cheese Font:http://www.marketingnews.es/gran-consumo/noticia/1065430028005/estrategia-heinz-salsasformato-pequeno.1.html Crec que ha aconseguit un nou producte destinat als nous hogars unifamiliars segons s'especifica a link adjunt. Dintre d'aquestes 4C, han personalitat el producte i creat un nou envàs més petit per aquest tipus d'hogars (Costumers Solutions). Amb aquest nou envàs guanyen un nou tipus de client,que per les seves necessitats no es necessari un producte d'envàs més gran i amb la gran varietat asseguren un ventall de sabors. L'únic inconvenient és que no s'ha fet conèixer aquest nou producte amb campanyes publicitaries i aixo farà que la rendibilitat del producte sigui més lenta.

3.

Busqueu per la web un exemple de nova tendència en màrqueting. Indiqueu la font o fonts consultades.Aquí he trobat unes nova tendència que a dia d'avui pot donar bons resultats a qualsevol tipus d'empresa (http://peterfigueroablog.com/6-tendencias-del-marketing-para-los-negocios-en-el-2012/). En la 2ª tendència ens parla d'utilitat dels nous terminals mòbils (smarthphones) amb el quals es pot fer qualsevol tipus de coses i avui en dia tothom té un. Les petites empreses poden fer servir
Codi: I23Versió: 02 Exercici d'avaluació contínua 1 0651C02_EAC1_Enunciat_1213S1 Pàgina 1 de 4 Lliurament: 04/10/2012

Formació professional
Eduardo Caballero Baños
aquests tipus d'aplicacions per donar-se a conèixer a tot tipus de public interessat. Aquest tipus de telèfons poden localitzar una botiga, empresa, lloc en concret estiguis on estiguis i poder arribar amb l'ajut del mateix.

4.

Desprésd'haver llegit l'apartat 3.2.2 del material paper, visioneu el vídeo “Carinsa. L'aroma de l'èxit internacional” i feu l'anàlisi DAFO. Debilitats: en l'àmbit nacional manca el donar més a conèixer el producte, com tambe fer-ho via Internet ja que produeix per a marques molt conegudes (com s'ha pogut observar en el video). Amenaces:Té un mercat molt fort als països Àrabs els quals actualment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • politica de una empresa
  • politicas de una empresa
  • politicas de empresas
  • Politicas De Empresa
  • empresas politicas
  • políticas de empresa
  • politica de empresas
  • politicas de la empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS