ean cata

Páginas: 4 (920 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
3r d’ ESO Curs 2014/2015

Llengua i Literatura Catalana
TREBALL DE LECTURA:

“Els armaris negres”


1. Tema de la lectura (en un màxim de dues línies).

Un electricistas’emporta al seu fill a fer una instal·lació a una mansió. Al arribar el noi troba que en una habitació hi han tres armaris negres.

2. Resum de la història, diferenciant el plantejament, el nus i eldesenllaç (extensió d’una pàgina).

L’Alfred és un electricista al qual li encarreguen anar a una mansió del carrer de les Acàcies a fer una nova instal·lació. Com viu separat de la seva dona, quan ésfestiu s’emporta al seu fill Pau amb ell. En arribar a la casa van veure tres armaris negres en una de les habitacions de la primera planta. Poc després la Júlia Barrientos es va instal·lar a la casa enuna de les habitacions.

Un dia es va presentar la senyora Durante dient-li a l’Alfred que ella tenia una filla malalta que no li vindria res malament que el Pau li fes alguna que altra visita. El Pauva anar i es va presentar a la Clara, que tenia una malaltia als ulls per la qual sempre portava una bena als ulls.



3. Descriu els següents personatges físicament i psíquica, si és possible:

Pau:és un noi de catorze anys al que li agraden els misteris, viu amb el seu pare i quan està de vacances i el seu pare se’n va, se’l porta amb ell.

Alfred: és un home de mitjana edat que treballad’electricista. Va anar a la finca per fer una instal·lació elèctrica i allà és on es va entremetre en els plans de la senyora Durante i els seus amics.

Júlia Barrientos: és una noia de jove-mitja edat quetreballa per la empresa immobiliària, és practicant de la màgia obscura, és desagradable i estúpida, asocial i rara.


Clara: és una noia de quinze anys que viu amb la senyora Durante, abans viviaamb la seva mare però li van donar la custòdia a la senyora Durante, ja que la Clara té una malaltia als ulls i ella deia d’ingressar-la a una clínica per curar-la, sempre anava amb els ulls...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Especialización Ean
  • Cater
  • Cate
  • cata
  • Cater
  • Cato
  • Cata
  • Cata

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS